Efendim zibidi fistiğum neler yiyorsun hele bugün yemek yarım ekmek görmemişsindir inşallahHey benim bacularum
Efendim zibidi fistiğum neler yiyorsun hele bugün yemek yarım ekmek görmemişsindir inşallahHey benim bacularum
HaEfendim zibidi fistiğum neler yiyorsun hele bugün yemek yarım ekmek görmemişsindir inşallah
Benim hep bacaklarımdan gidiyor ya. Gobegim aynibduruyor niyeti yok beni terk etmeyeO göbek eriyecek göreceniiizz
Çok şugar olmusBenim yazı nasılha fıstıklı şahap
YuhhhhhBen gideyim aldıklarımı yerleştireyim
Fıstıklarım sizi sabote edecek laflara kulak asmayın sizleri seviyoreee
Dayaniyorum kaptanım...gittim spor yaptım iyi hissedeyim diye bakalım mücadeleye devamDün chesscake yedin canım bugün sağlıklı beslen cuma tartisini düşün eksi çıkınca nasıl seviniyorsun böyle hayaller kur zararlı şeyler yerine fıstığımm
Canım illa yemek istiyorsan misal bi tane muz bitter ciklatla falan karıştır ye ben sena dememe gerek bile yok sen daha iyi biliyorsun bu işleri
Yaa teşekkür ederim çok sağol canım sorun biraz isteğimi bastirmak değil de bastırmak istemem sanırım ama spor biraz iyi hissettirdi...pastalar da bunalttı nedense hiç yapmak istemiyorum bu ara...çoğunu çevirdim... tükenmişlik şeysiii oldum sanırımTrabzon hurması tahin ceviz kabak tatlısı hissi veriyor ve ciddi bastırıyor tatlı krizini @Cheesecake dene canım
Ne kadar rakipte olsak pammık galpliyim
Katyaaaaa
@Cheesecake bu yazılanları dikkate alma canım vak kendileri aç dolaşıyor onlar fit olsunda biz yagli yaglı mi dolaşalım
One kız öyle![]()
Sabah kahve kuruyemiş ile 1 pk bisküvi yedim
arada bitki çayları
Akşam hiçbirşey yemedim canım hiç istemedi
Dün yediklerim bu kaaaa
Sen fıstıksın demem sana![]()
detoks şeysi mi yapıyoruz abla
Valla ben de anlamadımOne kız öyle
Açta degilsin heeeeValla ben de anlamadım
Yemediğimi fark etmedim bileAçta degilsin heeee
Niye bişi yemedin ki hastamı olcan yoksa![]()
Sabah kahve kuruyemiş ile 1 pk bisküvi yedim
arada bitki çayları
Akşam hiçbirşey yemedim canım hiç istemedi
Dün yediklerim bu kaaaa