Elif_Eylul
Daimi Üye
- #16.501
@Cheesecake bu yazılanları dikkate alma canım vak kendileri aç dolaşıyor onlar fit olsunda biz yagli yaglı mi dolaşalım

@Cheesecake bu yazılanları dikkate alma canım vak kendileri aç dolaşıyor onlar fit olsunda biz yagli yaglı mi dolaşalım
Ne uyuması kız uyandık eşimle çocuklar kahvaltı yaptık alışverişe gittik az önce geldik yerleştirmeden bi bakayim didim
Trabzon hurması tahin ceviz kabak tatlısı hissi veriyor ve ciddi bastırıyor tatlı krizini @Cheesecake dene canımCanım illa yemek istiyorsan misal bi tane muz bitter ciklatla falan karıştır ye ben sena dememe gerek bile yok sen daha iyi biliyorsun bu işleri
Habire kızgın atıp duruyonNe uyuması kız uyandık eşimle çocuklar kahvaltı yaptık alışverişe gittik az önce geldik yerleştirmeden bi bakayim didim
@Damlalar menü nirda fistuk
Menü kontrolu cuma C.m.t Pazar P.z.t Salı Ç.r.b p.r.b @Bittercikilataa ️
@Sekerpareeee ️
@Elif_Eylul ️
@sulisim ️
@Seçilmiş ️
@_cikiLeta ️
@Cheesecake ️
@fitmomm ️
@Maya91 ️
@Hazalın yeni dünyası ️
@serenajp ️
@_DeryaSultan_ ️
@Azra_dogukan ️
@Damlalar ️
@wakeful ️
@HiraAyaz ️️
Hayirli günler fıstık
Banada atmıs şaşkınHabire kızgın atıp duruyon
Hosgeldin canim iyiyim sen nasilsinNapirsiniz)) bugün geç geldim ama yeminle uyumuyordum
Ben de iyi çok şükür elhamdülillah . Leş kargası amcalar mevzusunu saymazsak çok iyimHosgeldin canim iyiyim sen nasilsin
Aplam da aplalığını bilsin heleAplanaa heee
Benim yazı nasılGöbekli fıstik![]()
![]()
![]()
Trabzon hurması tahin ceviz kabak tatlısı hissi veriyor ve ciddi bastırıyor tatlı krizini @Cheesecake dene canım
Ne kadar rakipte olsak pammık galpliyim
Habire kızgın atıp duruyon
Bak Müge apla adamı sinürlendürmeeBanada atmıs şaşkın
O göbek eriyecek göreceniiizzGöbekli fıstik![]()
![]()
![]()