Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

Sekerpareeee

Daimi Üye
Tepki
3.541
Ya of tamam olabilir ne yani hala yemek istiyorsam nolmus yani :kopkop: tamam gruptan defedilmeden susuyorum :koptum: diyet moduna geçtim şükür bir hafta içinde spora da tekrar baslicam.
Neyse totalde +700 gr ile 20 günü kapattığım için mutluyum :selam: ne yalan soyliyim daha fena bekliyordum
Valla bencr cok iyi döndün. Bengaranti 2 3 kilo almıştım haha haha haha

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
22.283
Ben de açım ama yasaklı ve zararlı şeyler yemek istiyorum...:dislek:ama takımıma ihanet edersem vicdan azabı duyarım :Help::Help:
Dün chesscake yedin canım bugün sağlıklı beslen cuma tartisini düşün eksi çıkınca nasıl seviniyorsun böyle hayaller kur zararlı şeyler yerine fıstığımm ❤️❤️

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
22.283
Daha dün chessecake yedim incir uyutması falan yaptım..diyeti yapıyorum ama mutsuz bu hafta biraz...nasıl olcak bakalım pazartesi anlaticam ne diyecek :agla:yiyince vicdan yapıyorum yemeyince motivasyonum modum düşük gibi gibi
Canım illa yemek istiyorsan misal bi tane muz bitter ciklatla falan karıştır ye ben sena dememe gerek bile yok sen daha iyi biliyorsun bu işleri ❤️

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
22.283
1000 aldım o zaman

Kahvaltı yaptım iş zamani şimdi kaptanım ❤️

Canım hiç çekmedi ya bende şaşırdım ama çekmedi

Ye kız bir şey olmaz hemde tıka basa ye gözün kalmasın
@Cheesecake bu yazılanları dikkate alma canım vak kendileri aç dolaşıyor onlar fit olsunda biz yagli yaglı mi dolaşalım :asikk:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar