NeyHe o bir şey![]()
![]()
![]()
Ya ben laviva bulamıyorum burda kaç market gezdim geçenKahvaltı yok
Ara: şekersiz bar, double Türk kahvesi
Öğlen: yarım kepçe ezogelin, haşlanmış et, 3 kaşık pilav, salata, mandalina
Ara: laviva çiko, türk kahvesi
Akşam: bir küçük tabak ayferde karışık sebze üzerine sade yoğurt, 2 kaşık makarna
Ara: lungo, 1 kare çiko
Sonra film izlerken sufle yicez dünden kocama sözüm var![]()
![]()
@Elif_Eylul @_cikiLeta
PessssssssssssssKız sizi tutuyorum diyiceydim yalnış yazmışım
Sanki eşim çörek aldığı market vardı ya unuttum orda vardı görüntülü konuşmuştuk çünküYa ben laviva bulamıyorum burda kaç market gezdim geçen
Evet b 12 eksikliğinde de farklı vitamin eksikliklerinde de oluyorKesin bi vitamin eksikliğin var senin çinko eksik olabilir
@serenajp sor bakim daktıra
Aslında yanlış yazdığını anlamıştım ama emin olmak istedimKız sizi tutuyorum diyiceydim yalnış yazmışım
Yaz canın yaz hepimiz yedik bugün yarından itibaren dikkat ederizBugün cuma diye neler yedim neler. Aslında cumalari menü yazmasak böyle gönlümüzce tıkınsak
Afiyet olsun canım
Sağolun kaptancımlarımAfiyet olsun ablacım
Müdür verdi bugün de regl olduğum için gözüm döndü bi baktım bitmişYa ben laviva bulamıyorum burda kaç market gezdim geçen
Ehehe doğru. Aslında sadece hamurisini kaçırdım neyse yazayım.Yaz canın yaz hepimiz yedik bugün yarından itibaren dikkat ederiz
Afiyet olsun canımMenü
Sabah gerçi öğlen desem de olur. Menemen yedim yarım ekmekle . Akşam çorba 2 kase (mercimek) kuskus pilavı 3 servis kaşığı . Biraz önce de çay May içtim . @Elif_Eylul