MisshayaLet
❤️❤️Spora başlangıç 17/7/24 kilo71,40❤️❤️
afiyet bal olsun şaka bi yana yağ olmasın inşallah canım![]()
![]()
![]()
![]()

afiyet bal olsun şaka bi yana yağ olmasın inşallah canım![]()
![]()
![]()
![]()
Allah razı olsun canim@Elif_Eylul 1000 tane alayım tevhid ben yoğunum da anneme okutayim
Tamam gaza gelelimgelelim ya gelelim lütfen bu hafta gaza gelelimmm yiiyp bitirelim birbirimizi mum gibi eritelim hırsla![]()
![]()
![]()
He bendePazartesi kahvalti var heee unuttum bak
He bende
2kardes gene patlatçazİkimiz De patlatcaz takımı![]()
![]()
![]()
Abla gizli detoks yapalım ama yeşilçay süt olmasınYani anca pazartesi olursa iyi olur
YaaaaOooo kaptan'a bak kaptan'a bu hafta çok hırslı geliyoruz ben bile şu an yağmur durdu yürüyüşteyim
Tamam gizli olsun amaAbla gizli detoks yapalım ama yeşilçay süt olmasın
Evet canim ilaçlar cok sikintida. Ben 3 tane ignegi bulana kadar gobegim catladi. Allah yardimciniz olsunSabah 4te çocuğun ateşiyle uyandım. Saat 4ten beri ayaktayım . Şimdi yine ateş başladı. İlaçlarını da alamadım. Nasıl ilacsa artık depolarda da yok. Akşam nöbetçi eczaneleri gezecez artık eşimle
O sekilde yapma canim. Dozu az gelir çocuğa. Ama muadili falan varsa onu al. Ama eksik akma sakinDoktor 100ml yazmış bir eczacı dedi bizde 50 olanı var onu vereyim. Doktor 100 yazmışsa 100 olsun deyip almamıştım. Bulamazsam onu alacam mecbur
Afiyet olsun canım@Elif_Eylul @Bittercikilataa
Sabah 1 dilim kizarmks ekmek, 1 haslanmis yumurta, 1 dilim peynir, 5 zeytib
14.00 5 pişi ay cok yedim. Farkindayim.
Baska bisi yrmem bugun buyuk ihtimal. Soda iciyorum.
1.5 litre su
Dur düzeltçem anca buldum zatenKız bune doğadanın reklamınımı yapıyonuz?![]()
![]()
![]()
Yarın inşallahNamaz kılak başlayak
Benim daha önemli işim var de seçmelere kstılcam deben işteyim ya acil bi toplantı bi iş çıkarsa nasıl olcak