Elif_Eylul
Daimi Üye
- #16.161
Görümcemin kızi aradı simdi kayınpederinin 7sini camide okutçak lailaheillah alan olurmu sizlerden kızlar
olur kaptanım olur arada saçmada olur sapanda olur ama biizmki yinede eksili olurBenim bugün ki akşam yemeğim geçe kalacak temizlik falan yapana kadar vakit geçti markete gidicem birazdan bugün saçma bi menum var zaten ama yarından itibaren düzelecek
olur alırım, reglim ama ona bir engel değil diye biliyorum. ve ne zamana kadar okumamız gerekGörümcemin kızi aradı simdi kayınpederinin 7sini camide okutçak lailaheillah alan olurmu sizlerden kızlar
Pazara kadar canim 1000tane okurmusunolur alırım, reglim ama ona bir engel değil diye biliyorum. ve ne zamana kadar okumamız gerek
okurummPazara kadar canim 1000tane okurmusun
1000 alırımGörümcemin kızi aradı simdi kayınpederinin 7sini camide okutçak lailaheillah alan olurmu sizlerden kızlar
okurumm
Allah razı olsun kizlar1000 alırım
Niyet etcez mi kimin olduğuna dairAllah razı olsun kizlar
Gerek yohhh yi yiBenim bugün ki akşam yemeğim geçe kalacak temizlik falan yapana kadar vakit geçti markete gidicem birazdan bugün saçma bi menum var zaten ama yarından itibaren düzelecek
Kadri ismiNiyet etcez mi kimin olduğuna dair
Akşam kız uyuyunca abdest alır başlarım inşallah
Afiyet olsun canım@Elif_Eylul @Bittercikilataa
10:30 tatlı tabağı kadar el yapımı lavaş tulum peyniri çay
Ara kahve fındık ceviz
Ara 2 dilim Browniii
16:30 2 parça yağlama
Totali tatlı tabağı boyutundaydı
Soda içerim
Yiyip kilo vercenizPazartesi kahvalti var heee unuttum bak
Kesin bi vitamin eksikliğin var senin çinko eksik olabilirAğzım dilim gene yara olmuş![]()
![]()
Oooo kaptan'a bak kaptan'a bu hafta çok hırslı geliyoruz ben bile şu an yağmur durdu yürüyüşteyimANANASLI YEŞİLÇAYLARRRRR
Yiyin için ama dengeleyin ve bu hafta kazanan biz olalım
@wakeful daha aktif olmanı istiyorum
@Elif_Eylul laktoz eser miktar tüketiyorsun bool protein bütün ödemcikler gidiii
@fitmomm regl ödemi gidince harika - bizi bekliyor
@sulisim posalı meyve sebze bol su wc sorunu inşallah bitecek
@HiraAyaz bu hafta kek pasta yok cuma günü 2 kalıp serbest sana
@Hazalın yeni dünyası regl sonrası möhteşem ödemlerin gidecek
@Sekerpareeee çocuklar iyi oldu çok şükür sen güzel - getireceksin
Ve bittoo @Bittercikilataa bu hafta regl haftan olabülür ama ödemlere savaş açacaksın
Evet hanımlar güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle
OhhhhOooo kaptan'a bak kaptan'a bu hafta çok hırslı geliyoruz ben bile şu an yağmur durdu yürüyüşteyim
bağışıklık düşünce oluyor diyorlar da doktor konuşsun bi bakalımKesin bi vitamin eksikliğin var senin çinko eksik olabilir
@serenajp sor bakim daktıra
Allah kabul etsin inşallah, önceden her namazdan sonra okurdum bi 100lük. lazım olunca onu verirdimAllah razı olsun kizlar