Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

MisshayaLet

❤️❤️Spora başlangıç 17/7/24 kilo71,40❤️❤️
Tepki
27.473
üzülüyüm mü sinirleneyim mi inan ortada kaldım rabbim yardımcını zolsun inşallah onlarıda iflah etsin inşallah .
Çok üzüldüm ya zaten hep böyle olur sen deli gibi çalışırsın illa birileri hakkını yer.

_DeryaSultan_

Ateş Düştüğü yeri değil HEPİMİZİ yaktı ....
Tepki
8.336
üzülüyüm mü sinirleneyim mi inan ortada kaldım rabbim yardımcını zolsun inşallah onlarıda iflah etsin inşallah .
Allah yedirmesin onlara ! Kaldı ki babam olmadıktan sonra onlar zaten batar babam çalışmasa ayakta durmazlar. Saltanat sürerek yaşamayı seven insanlar nasıl tutunsunlar çalışmaya sıra gelince onu da yapmıyorlar usta tutarlar ustada bedava çalışmaz alır parasını. Allah yedirmesin . Allah hastalıktan gözlerini açtırmasın korkak itlerin. Yanına gidince abi abi verecem abi diye ağlıyor öpüyor babamı bu ne rezil insan uzaklaşınca telefon ediyor gelme vazgeçtim diye . Tam 4 kere bunu yaptı son 1 hafta için de.

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.927
İşte anlattım daha ne olayların içini anlatsam deliye dönmemişiz hala yaşıyorlar babam kardeşim onları vurmamış diye şükür edersiniz. Vallahi cinayet sebebi be . Yemin ederim dua etsinler ben erkek değilim! Ben erkek olsaydım hepsi mezardaydı
Aman sakinliğinizi bozmayın öfkeyle kalkıp bişi olmasın
Rabbim iyi etsin ne diyeceğimi bilemiyorum

_DeryaSultan_

Tepki
8.336
Ay ya valla canım bir bilgim yok hiç böyle bir olay yaşamadık çevremde de görmedim Rabbim yardım etsin kimsenin hakkı kimse de kalmasın Rabbim fırsat vermesin inşallah. Ama bir avukata danis bilgi al inşallah istediğin gibi olur hersey:dua
Orada ki fırıncılar dan biri gitmiş amcama demiş ulan şerefsiz kansız pezevenkler bulmuşsun adam gibi adamı girsene koltuğunun altına biz bilmiyoz mu burayı kim yaptı kim çalıştı demiş. Hiç ses çıkarmamış yüzü bile kızarmamış . Demiş dava açarsalar ben ona şahitlik ederim haberin olsun şerefsiz demiş.

_ÇikiLata

Daimi Üye
Tepki
22.283
2li kapısmalarda kazananlar :mutluyum: :mutluyum: :mutluyum:
Fitlerden @Cheesecake
Çıtırlardan @_cikiLeta
Çıtırlardan @Hazalın yeni dünyası
Fitlerden @ÇikolataGözlüm
cıtirlardan @Bittercikilataa
Fitlerden @Azra_dogukan
Fitlerden @wakeful
2li kapışma/çıtırlar❤️
Fitlere karşı:miyagi::miyagi:
verilen yüzde2li kapışma/fitler❤️
Fitler çıtırlara karşı :eskrim::eskrim:
verilen yüzde
@Damlalar%1.112@Cheesecake%1.197
@_cikiLeta%3.052@fitmomm%-0.833
@Hazalın yeni dünyası%-0.377@Elif_Eylul%-0.395
@sulisim%-0.349@ÇikolataGözlüm%2.166
@Bittercikilataa%1.433@Seçilmiş%0.940
@Sekerpareeee%-0.806@Azra_dogukan%1.347
@HiraAyaz%0@wakeful%1.166
Eline emeğine sağlık kaptanım :mavis:

_DeryaSultan_

Tepki
8.336
Aman sakinliğinizi bozmayın öfkeyle kalkıp bişi olmasın
Rabbim iyi etsin ne diyeceğimi bilemiyorum
İnşallah öyle yapmaya çalışıyoruz . Kardeşim polis . Diyor yakıcam polisliği kafasını koparcam kızdık . Saçma sapan konuşma dedik . Hepimiz birbirimizi sakinleştirmeye çalışıyoruz . Allah ım sen koru ya Rabbim

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.927
A
İnşallah öyle yapmaya çalışıyoruz . Kardeşim polis . Diyor yakıcam polisliği kafasını koparcam kızdık . Saçma sapan konuşma dedik . Hepimiz birbirimizi sakinleştirmeye çalışıyoruz . Allah ım sen koru ya Rabbim
Aman sakın Allah versin cezasını bi öfkeyle neler oluyor
Zehir zıkkım olsun..

MisshayaLet

❤️❤️Spora başlangıç 17/7/24 kilo71,40❤️❤️
Tepki
27.473
Orada ki fırıncılar dan biri gitmiş amcama demiş ulan şerefsiz kansız pezevenkler bulmuşsun adam gibi adamı girsene koltuğunun altına biz bilmiyoz mu burayı kim yaptı kim çalıştı demiş. Hiç ses çıkarmamış yüzü bile kızarmamış . Demiş dava açarsalar ben ona şahitlik ederim haberin olsun şerefsiz demiş.
Tamam işte Canim gerekli prosedür ne ise o işlenir sen avukata danis varsa tanıdık valla bizde avukat yok muhasebeci var :naslyni:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar