Azra_dogukan
Başlangıç:72 Güncel : 69,5 Hedef:65
probiotikli olsun bağırsakalrımıza iyi gelirKarsı taraf neyli yesilçay
probiotikli olsun bağırsakalrımıza iyi gelirKarsı taraf neyli yesilçay
Anlatırım bi ara anlatsam sizde sinirleriniz zıplar .Anamm kendine gel noldu
Çok iyiymiş . İlk fırsatta alıp deneyecemBende siğil tedavisi olurken bir abla vermişti onunda mantar enfeksiyon falan varmıs adacayı ile taharet oluyormus evime kadar getirmişti Allah razı olsun
Allah kalbinize ferahlık versinKardeş kardeşi nasıl vurur diye diyoruz ya hani işte babamın durumunda olanlar işliyor demekki bu cinayetleri . Bazı insanlar gerçekten çamur oluyor. Allah ım sen biri bir günaha girmeden leş kargası amcalarımdan kurtar . Amin
Okey kaptişANANASLI YEŞİLÇAYLARRRRR
Yiyin için ama dengeleyin ve bu hafta kazanan biz olalım
@wakeful daha aktif olmanı istiyorum
@Elif_Eylul laktoz eser miktar tüketiyorsun bool protein bütün ödemcikler gidiii
@fitmomm regl ödemi gidince harika - bizi bekliyor
@sulisim posalı meyve sebze bol su wc sorunu inşallah bitecek
@HiraAyaz bu hafta kek pasta yok cuma günü 2 kalıp serbest sana
@Hazalın yeni dünyası regl sonrası möhteşem ödemlerin gidecek
@Sekerpareeee çocuklar iyi oldu çok şükür sen güzel - getireceksin
Ve bittoo @Bittercikilataa bu hafta regl haftan olabülür ama ödemlere savaş açacaksın
Evet hanımlar güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle
Ananaslı machaKarsı taraf neyli yesilçay
Tamamdır kaptanım o iş bendeANANASLI YEŞİLÇAYLARRRRR
Yiyin için ama dengeleyin ve bu hafta kazanan biz olalım
@wakeful daha aktif olmanı istiyorum
@Elif_Eylul laktoz eser miktar tüketiyorsun bool protein bütün ödemcikler gidiii
@fitmomm regl ödemi gidince harika - bizi bekliyor
@sulisim posalı meyve sebze bol su wc sorunu inşallah bitecek
@HiraAyaz bu hafta kek pasta yok cuma günü 2 kalıp serbest sana
@Hazalın yeni dünyası regl sonrası möhteşem ödemlerin gidecek
@Sekerpareeee çocuklar iyi oldu çok şükür sen güzel - getireceksin
Ve bittoo @Bittercikilataa bu hafta regl haftan olabülür ama ödemlere savaş açacaksın
Evet hanımlar güzel bir hafta geçirmemiz dileğiyle
Profil fotoğrafıOkey kaptiş![]()
Azimli fıstıklarmiymıs okAnanaslı macha![]()
Azimli fıstıklar isim
Allah yardımcınız olsunAnlatırım bi ara anlatsam sizde sinirleriniz zıplar .
Rabbim şifa versinSabah 4te çocuğun ateşiyle uyandım. Saat 4ten beri ayaktayım . Şimdi yine ateş başladı. İlaçlarını da alamadım. Nasıl ilacsa artık depolarda da yok. Akşam nöbetçi eczaneleri gezecez artık eşimle
Bu ara ilaçlar bulunmuyor canım her yer hastalık inşallah bulursunuzSabah 4te çocuğun ateşiyle uyandım. Saat 4ten beri ayaktayım . Şimdi yine ateş başladı. İlaçlarını da alamadım. Nasıl ilacsa artık depolarda da yok. Akşam nöbetçi eczaneleri gezecez artık eşimle
Bu ara neden böyle bisey yapiyorlar anlamadim gecende bize aynisi olduyaSabah 4te çocuğun ateşiyle uyandım. Saat 4ten beri ayaktayım . Şimdi yine ateş başladı. İlaçlarını da alamadım. Nasıl ilacsa artık depolarda da yok. Akşam nöbetçi eczaneleri gezecez artık eşimle
Gecmiş olsun canımSabah 4te çocuğun ateşiyle uyandım. Saat 4ten beri ayaktayım . Şimdi yine ateş başladı. İlaçlarını da alamadım. Nasıl ilacsa artık depolarda da yok. Akşam nöbetçi eczaneleri gezecez artık eşimle
Siz fıstıkprobiotikli olsun bağırsakalrımıza iyi gelir![]()
![]()
![]()
Normalde benim iğne olmam gerekirken hapa döndük piyasada ilac yok cunku olsa pahalı nereye gidiyoruz belli değilBu ara neden böyle bisey yapiyorlar anlamadim gecende bize aynisi olduya