ÇikolataGözlüm
Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Yaşasın

Yaşasın
Evet canım spor da çok etkiliyor çocuklarin durumu da öyle adım atmaya çalış olmadıOoo maşallah muhteşemsin ben geçmişsin hem kiloda hem yarismada
Yaaa bı türlü gazla gelemiyorum...kilo vermeye uğraşıyor gibi değilim...ne spor yapıyorum nede kendimi ne başka bişey... aslında ondan yerimde sayiyorum
Biz yerdik onlarıCok güzellerdi![]()
Senin kilon az abla üzülme haftaya güzel vereceğine inanıyorum@Elif_Eylul @Cheesecake @_cikiLeta
Geçen hafta 60
Bu hafta 60,5
+0,5 üzgünüm regl artısı diye düşünüyorum
Ekli dosyayı görüntüle 38664
Azim
İnşallah canımSenin kilon az abla üzülme haftaya güzel vereceğine inanıyorum
Ben bir adet manyağım![]()
![]()
![]()
![]()
tebrik ederimmm.cok guzel ya ..eeee senin kilon az zaten yaa niye detox yaptın
Bende siğil tedavisi olurken bir abla vermişti onunda mantar enfeksiyon falan varmıs adacayı ile taharet oluyormus evime kadar getirmişti Allah razı olsunYaa ilk defa duydum aktara denk gelirsem alayım
Teşekkürler canımGünaydın canım
Yemezsen artı gelirsin
Günaydın canım
Guzel eksi canim tebrikler
tebrikler çiko
Ooo fırlatsana bi tane
Misafir gitcem ödül olarakEee ödül ne yapıyorsunuz
Bn bezelyeli mi barbunyalı mı yapsam browniyi karar veremedim![]()
![]()
Maşallah maşallahBuraya başladığımdan 11 kg vermişim yavaş gidiyor ama gidiyor 10 kg si yağdan verilmiştir
Diyete başladığımdan itibaren -15 kg
Gitsin de size anlatacaklarım var neler olmuş neler neler
@_cikiLeta @Damlalar @Bittercikilataa @Seçilmiş @Azra_dogukan tebrik ederim kızlarkilo veren herkesi tebrik ederim @sulisim sen de üzülme canım bazen durakliyor olmuyor hiç olmadık bir şey de ödem yapabiliyor.
Hayırlı olsunEkli dosyayı görüntüle 38670
Lavaboya çıkamadım ama olsun artık daha bekleyemem acıktım.... yeni bir başlangıç yapiyorum @Elif_Eylul