Geçmiş olsun canım herne kullanıcaksansa şifa olur inşallahBu arada kızlar tahmin ettiğim gibi vitamin depolarım berbat durumda . Ayrıca kansızlık hatsafha da . Doktor yeniden kan alacak yarın . Sonuçlarda hata olmalı sen bu değerlerle ölüsün dedi . Ama bence sonuçlar doğrudur aynı şeyi 10 sene önce yine yaşamıştım kansızlık konusunda doktor testi yenilemişti senin ölmen lazım normal de demişti . Şimdide şu içilen iğrenç ilaçtan verdi kana benziyor . Sonuçlar yine aynı çıkarsa acil iğne başlanacak.
Sen git işin az olsunEltimler izine geldi 2 haftalığına kp gilde kalıyorlar hafta sonu ya biz gideriz ya da onlar gelir
Cuma günüde tartidan hiç umudum yok menülerden belli zaten
Şeytanda olsan yoldaşımsın kıyamadım bir gün kala bir iki tanecik ye nefis 1 i de 1000 de bir işteAğzımdan çıkardım uleyyyn
Aynı sen ojeleride sürdük,banyo yaptı sardık saçlarıHeyyyy Allah'ım ya süslü şey bana çekmiş bu
Ooo maşallah canım baya fark var
Afiyet olsun canım28 Aralık menü
Kahvaltı =sucuklu yumurta,2 dilim beyaz ekmek,çay
Ara=1muz,1 kivi
Akşam =1 porsiyon iskender ,meyve suyu,salata
Su 3,5 4 lt olmuştur
@Elif_Eylul
Afiyet bal olsun inşallah sabaha kaybolsun28 Aralık menü
Kahvaltı =sucuklu yumurta,2 dilim beyaz ekmek,çay
Ara=1muz,1 kivi
Akşam =1 porsiyon iskender ,meyve suyu,salata
Su 3,5 4 lt olmuştur
@Elif_Eylul
Oyy maşallah tatlıma bakyaa
Kiz gelmiştir emoji atmaya
Korkudan 1 tane atıyor
Gitsem yine aynı misafir falan filan + çocuklar yine pertim çıkacak ben gitsemde geldiğimde gelecekler kesin yineSen git işin az olsun
Valla 5 var. Kocamin et sevdasi tuttu gece gece. Bebimde canim cekti3mü 5mi
Ohhh misss gibi olmuştur kuzumAynı sen ojeleride sürdük,banyo yaptı sardık saçları
Afiyet olsun canım
Geçmiş olsun bacım Rabbim şifanı versin inşallah tez zamanda sağlık olmazsa herşey boşBu arada kızlar tahmin ettiğim gibi vitamin depolarım berbat durumda . Ayrıca kansızlık hatsafha da . Doktor yeniden kan alacak yarın . Sonuçlarda hata olmalı sen bu değerlerle ölüsün dedi . Ama bence sonuçlar doğrudur aynı şeyi 10 sene önce yine yaşamıştım kansızlık konusunda doktor testi yenilemişti senin ölmen lazım normal de demişti . Şimdide şu içilen iğrenç ilaçtan verdi kana benziyor . Sonuçlar yine aynı çıkarsa acil iğne başlanacak.
İnşallah canım inşallahAfiyet bal olsun inşallah sabaha kaybolsun
Geçmiş olsun canım ilaçları ihmal etme sakınBu arada kızlar tahmin ettiğim gibi vitamin depolarım berbat durumda . Ayrıca kansızlık hatsafha da . Doktor yeniden kan alacak yarın . Sonuçlarda hata olmalı sen bu değerlerle ölüsün dedi . Ama bence sonuçlar doğrudur aynı şeyi 10 sene önce yine yaşamıştım kansızlık konusunda doktor testi yenilemişti senin ölmen lazım normal de demişti . Şimdide şu içilen iğrenç ilaçtan verdi kana benziyor . Sonuçlar yine aynı çıkarsa acil iğne başlanacak.
Napalım yav ıspanak temizleyecegukVerneli çamaşıra bulamıyok bacım dur ne ediyor