Elif_Eylul
Daimi Üye
- #6.941
Yok canim olmuyorSayfayı temizle yine gir bak bakalim
Yok canim olmuyorSayfayı temizle yine gir bak bakalim
Allah AllahAaa canım sıkıldı
Hahah site reklam aldı diye sevinen saf benimGidimde ayferin pisirme kağıdını alayım dursun kenarda,belki birgün ayfer alırım![]()
Ekli dosyayı görüntüle 37894
Afiyet olsun canım@Elif_Eylul
10.00 1 haslanmis yumurta, 1 ceviz, 3 zeytin, 2 dilum kizarmis ekmek, 1 dilim peynir
12.00 sade filtre kahve 2 kare bitter
14.00 1 tabak pirasa yemegi, 1 kase yogurt, 1 kucuk haslanmis patates, 1 mandalina
18.00 1 tabak kuru fasulye, 1 dilim ekmek, yarim turp
2.5 litre su
@fitmomm
7850 adim
Leslie yapamadim.bugun
Yaz admine bakalım ne olmuş öğrenNe alaka ya düzenlemem yok aaaa
Yazdim canim ama düzenleme olmazsa nasıl yaparim bilmiyorumYaz admine bakalım ne olmuş öğren
Dur bakalım ya belki geçici birseydirYazdim canim ama düzenleme olmazsa nasıl yaparim bilmiyorum
Ne yedinAyy çok yedim
Sadece benim sayfamdamiDur bakalım ya belki geçici birseydir
Kızlar da baksın açtıkları sayfalaraSadece benim sayfamdami
Çok geçmiş olsun canım kullan bir an önce iyi ol..iyi de spor yapıyorsun takviye alman şartBu arada kızlar tahmin ettiğim gibi vitamin depolarım berbat durumda . Ayrıca kansızlık hatsafha da . Doktor yeniden kan alacak yarın . Sonuçlarda hata olmalı sen bu değerlerle ölüsün dedi . Ama bence sonuçlar doğrudur aynı şeyi 10 sene önce yine yaşamıştım kansızlık konusunda doktor testi yenilemişti senin ölmen lazım normal de demişti . Şimdide şu içilen iğrenç ilaçtan verdi kana benziyor . Sonuçlar yine aynı çıkarsa acil iğne başlanacak.