Elif_Eylul
Daimi Üye
- #6.921
Yaaa yerimmm

Yaaa yerimmm
Bizim gibiYa sizin kızlar cok tatlı masallah farklı bir sempatiklikleri var
Pancarı ince yeriyle rendeliyorum, yeşil elma rendeliyorum. Bol taze nane doğruyorum içine, limon, zeytinyağı tuz mis gibi oluyorElmalı nasıl yapıyorsun
Oy maşallah maşallah
Cok gecmis olsun canim.Benim çok düşük kan seviyelerini tolere edebilen bünyem var çok şükür ki . Şimdi onu toparlicam. Ciğer aldım bol bol ciğer yicem. Ben ne zaman ciğer yesem bomba gibi hızlıca kan yapıyorum. Bu arada sağlıklı olam 12 13 olması gereken değer 3 çıktı. Nar falan aklınıza ne gelirse önerin yicem bol bol
BitanesinTamam canim nasıl istersen
Geçmiş olsun canım rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallahBu arada kızlar tahmin ettiğim gibi vitamin depolarım berbat durumda . Ayrıca kansızlık hatsafha da . Doktor yeniden kan alacak yarın . Sonuçlarda hata olmalı sen bu değerlerle ölüsün dedi . Ama bence sonuçlar doğrudur aynı şeyi 10 sene önce yine yaşamıştım kansızlık konusunda doktor testi yenilemişti senin ölmen lazım normal de demişti . Şimdide şu içilen iğrenç ilaçtan verdi kana benziyor . Sonuçlar yine aynı çıkarsa acil iğne başlanacak.
Oyys yerim minik kuş
Evet ya müthiş oluyor pancarın o kokusu kalmıyorPancarı ince yeriyle rendeliyorum, yeşil elma rendeliyorum. Bol taze nane doğruyorum içine, limon, zeytinyağı tuz mis gibi oluyor
Oy maşallah maşallah
Var bende@fitmomm baksana sayfana düzenleme varmi
Yoo var@fitmomm baksana sayfana düzenleme varmi
Bendeki yokVar bende
Maşallah
Ya sizin kızlar cok tatlı masallah farklı bir sempatiklikleri var
Yaaa yerimmm
Pancarı ince yeriyle rendeliyorum, yeşil elma rendeliyorum. Bol taze nane doğruyorum içine, limon, zeytinyağı tuz mis gibi oluyor
Oy maşallah maşallah
DenicemPancarı ince yeriyle rendeliyorum, yeşil elma rendeliyorum. Bol taze nane doğruyorum içine, limon, zeytinyağı tuz mis gibi oluyor
Oy maşallah maşallah
Afiye olsun bu akşam biz de hamsiiii salata irmik tatlısı var yemem inşallahTamam akşam yemeğine buyurunbalik salata var...pilav milav yok ama hee
Sayfayı temizle yine gir bak bakalimBendeki yok
Hala mı sende yuhBende de kaynım var... KAYNIM BENDE ÖDEM YAPİYOR