Hic birşey yapasım yok bugun ve yapmadım da sadece biraz iş yaptım 
Cok gecmiş olsun canım Rabb'im şifa versin inşaallah nar ye bol bol tam mevsimiyken kan yaparBu arada kızlar tahmin ettiğim gibi vitamin depolarım berbat durumda . Ayrıca kansızlık hatsafha da . Doktor yeniden kan alacak yarın . Sonuçlarda hata olmalı sen bu değerlerle ölüsün dedi . Ama bence sonuçlar doğrudur aynı şeyi 10 sene önce yine yaşamıştım kansızlık konusunda doktor testi yenilemişti senin ölmen lazım normal de demişti . Şimdide şu içilen iğrenç ilaçtan verdi kana benziyor . Sonuçlar yine aynı çıkarsa acil iğne başlanacak.
Benim çok düşük kan seviyelerini tolere edebilen bünyem var çok şükür ki . Şimdi onu toparlicam. Ciğer aldım bol bol ciğer yicem. Ben ne zaman ciğer yesem bomba gibi hızlıca kan yapıyorum. Bu arada sağlıklı olam 12 13 olması gereken değer 3 çıktı. Nar falan aklınıza ne gelirse önerin yicem bol bolCok gecmiş olsun canım Rabb'im şifa versin inşaallah nar ye bol bol tam mevsimiyken kan yapar
Ayy o çok kötü ya iştahta açıyor maalesef iyi olda önemli olan oBu arada kızlar tahmin ettiğim gibi vitamin depolarım berbat durumda . Ayrıca kansızlık hatsafha da . Doktor yeniden kan alacak yarın . Sonuçlarda hata olmalı sen bu değerlerle ölüsün dedi . Ama bence sonuçlar doğrudur aynı şeyi 10 sene önce yine yaşamıştım kansızlık konusunda doktor testi yenilemişti senin ölmen lazım normal de demişti . Şimdide şu içilen iğrenç ilaçtan verdi kana benziyor . Sonuçlar yine aynı çıkarsa acil iğne başlanacak.
Benim değerim 15 di keçiboynuzu pekmezi de cok iyi vişne nar kan yapıcı derler tek yedigim meyve narBenim çok düşük kan seviyelerini tolere edebilen bünyem var çok şükür ki . Şimdi onu toparlicam. Ciğer aldım bol bol ciğer yicem. Ben ne zaman ciğer yesem bomba gibi hızlıca kan yapıyorum. Bu arada sağlıklı olam 12 13 olması gereken değer 3 çıktı. Nar falan aklınıza ne gelirse önerin yicem bol bol
Bende aldım geldimGidim kızı alıp geleyim
beni de alsanıza işten yaaaBende aldım geldim
Gelbeni de alsanıza işten yaaa
Ayy 3hafta çektim bengeniz akıntısına ne iyi gelir ya, aşırı rahatsız ediyor beni. Görünürde bişey yok içten içe akıyor bişiler
alerji ilacıma başlama vaktim geldiAyy 3hafta çektim ben
Elmalı nasıl yapıyorsunyapayım akşam iyi fikir oldu bana da, ben ya yoğurtlu ya da elmalı yapıyorum
bilmem ki haşlıyorlarmış
Maşallah
Pazardan kabak alamadım...şimdi kocis marketten almış iyi oldu ..yarının yemegi hazır benim icin
Bnde yarın kabak yapıcamBenimde anam verdi kol kadar kabak bende yarin yapcam
Ya sizin kızlar cok tatlı masallah farklı bir sempatiklikleri var
Ispanak bastım suya yarının menüsü ıspanakBnde yarın kabak yapıcam