Büyüsün rahatlıcan dicem amaBnmki de 10 dk uyudu hepi topu![]()
Ozaman yatma kalk hoplaYa cok fenayim valla suan bile uyucam yani. Bi filtre yaptım az ayiltsin beni![]()
![]()
Hâlaa koşuyosun otur dinlenSabahın 6 sından beri ataktaydım dışarı çıktım vergi dairesi vs yeni girdim eve yoruldum ve açım bir kahvemi yaptım şükür
Çikodan bulaştı bunlara da koşuyorlarSabahın 6 sından beri ataktaydım dışarı çıktım vergi dairesi vs yeni girdim eve yoruldum ve açım bir kahvemi yaptım şükür
Yemeklerim yok evim süpürülecek çocukları aldıktan sonra akşama misafir var yemekliiiii Zor bir gün beni beklerYemeklerim hazir, evim topluum oglen oglani aliyim geliyim. Onlari yatirip ditek bende yatcam. Dun gec yattik sabah zor kalktim. sersem tavuk gibiyim
Zengin ve ünlü olmak kolay degilYemeklerim yok evim süpürülecek çocukları aldıktan sonra akşama misafir var yemekliiiii Zor bir gün beni bekler
BilmimO kim kız
Enerjik olmam lazım bana enerji versin diye o çırpı bacağı koydumHâlaa koşuyosun otur dinlen
Ooo güzel eksi görmüşsün bence gelir 90Enerjik olmam lazım bana enerji versin diye o çırpı bacağı koydum
Kaptaaaan sabah tartıldım 91 deyim acaba cumaya kadar 90 ı görür muyum
Sonrada ver elini seksenler
Ayy kolay gelsinYemeklerim yok evim süpürülecek çocukları aldıktan sonra akşama misafir var yemekliiiii Zor bir gün beni bekler
Bazen sıradan insan olmayı çok özlüyorumZengin ve ünlü olmak kolay degil
Dizinde sorun vardı canım onun bir dünkü adımları unutmuşumKız suliş hergün attı adımlarını dün bile 12 bin küsürdü adımları
Hadi inşallahOoo güzel eksi görmüşsün bence gelir 90![]()
Bir önceki pazarı eklemedim ama bu pazarı paylasmamisin 24 kadar hepsini yazmışın gerisi yoktuUnutmuşum demek canım 6000 vardı çok bişi yoktu gerçi