_DeryaSultan_
Ateş Düştüğü yeri değil HEPİMİZİ yaktı ....
Aslında böyle değildim bi kaç gündür var bişi bende ;(Uykucu şirine seni
Aslında böyle değildim bi kaç gündür var bişi bende ;(Uykucu şirine seni
He yanlış etiket yapmışım gülünmeklik değil korkudan …maklık mevzuDün evdekiler uyuyunca tek takılayım dedim yine. Heyecanlı ve ürkütücü bir filmdi. Dedim fazla aksiyona gerek yok o günkü gibi olmasın dedim kapattım. Baktım TV geri açıldı. Tekrar kapatıp yatağa koştum hemen
Hayır güya gündüz uyumucaktım kahvaltı falan yaptım saat 10 lara kadar ayaktaydım 10 gibi deli gibi uykum geldi uyumuşum ve şimdi uyandım. Gece de uyudum aslında bilmiyorum
Grip misin bende hastalandım halsizlik vs birde vitamin eksikliğin olabilirAslında böyle değildim bi kaç gündür var bişi bende ;(
Grip değilim kız . Ama çok yorgunum bilmiyorum halsizlik var fena .Grip misin bende hastalandım halsizlik vs birde vitamin eksikliğin olabilir
Gidiyom soba yakayım sönmüş aczık . Kendimi berbat hissediyorum şuan
şeytoş olmka sana yaramadı bence gel melek ol sen ruhuna uymadı belkide bacımGaliba bende var bi şeyler
Ve gidemedi . Oğlum okula gidiyor büyük o kızımın rutin kontrolü vardı ve gidemedim
Henüz belli değil belki de tembelimdir![]()
![]()
Kansızlık da olabilirGrip değilim kız . Ama çok yorgunum bilmiyorum halsizlik var fena .
Geçmiş olsun canımGünaydın arkadaşlar çocuklar evde ben de biraz griptim ders yaptırıyorum yazılı haftası
Ekli dosyayı görüntüle 37859
Kız hamile filan değilsin dimi bu kadar uyku hiç normal gelmediHayır güya gündüz uyumucaktım kahvaltı falan yaptım saat 10 lara kadar ayaktaydım 10 gibi deli gibi uykum geldi uyumuşum ve şimdi uyandım. Gece de uyudum aslında bilmiyorum
HmmmmHayır güya gündüz uyumucaktım kahvaltı falan yaptım saat 10 lara kadar ayaktaydım 10 gibi deli gibi uykum geldi uyumuşum ve şimdi uyandım. Gece de uyudum aslında bilmiyorum
Benimde aklıma o geldi ama sustumKız hamile filan değilsin dimi bu kadar uyku hiç normal gelmedi
Bn senin yerine konuşurumBenimde aklıma o geldi ama sustum
Hadi bakalımAslında böyle değildim bi kaç gündür var bişi bende ;(
Sen susma sakın aman hep konusBn senin yerine konuşurumsen sus
Kız hamile filan değilsin dimi bu kadar uyku hiç normal gelmedi
Bnce sessizim bu ara senceSen susma sakın aman hep konus