ÇikolataGözlüm
Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Kız siz uyanınca ilk burayamı giriyonuz

Kız siz uyanınca ilk burayamı giriyonuz
Sistem çiko gelince alarm veriyor
İlk sayfaya bakıyorum aşağıdan yukarıya doğru onlar çabuk bitiyorIlk önce oyunlara gitmis susak
Vay arkadaş herkes beni takip ediyorŞuan çiko 5 isim yazma konusunda
Eger suresi dolduysq raporu yenilersin. Onun haricinde alirsin yazdirmana gerek yokRaporlu ilacı eczane vermiyormu yaa ille yazdircammi
Yo gözüküyor aşağıda kabak gibiGörülmen gözüküyor ama sayfa altında da cıkmıyorsun nasıl basardıysan
Ben saat 5 te saat çalıyor kalkiyorum telefonu alıp WC ye direk buraya girip geçmişe bakiyorumKız siz uyanınca ilk burayamı giriyonuz
Benimkide oyle ama hic yazdirmiyorGerci benim babamın tansiyon ilacı raporlu ama yazdırıp alıyor bilemedim şimdi
Çöpmü karıştırıyorsunBende attiklarimı hep orda buluyorum aklina gelmiyormu
baktımm, kahvem geldi
Yok anam bunlar uyuyor anlamiyor biseyden
Biraz öskürüyor öğretmen öskürenler gelmesin dedi baya çocuk öskürüyormuş dün aslında dün gönderdiğimde öskürmüyordu gelince gördüm başlamış öskürmeyeHayırdır canım bir sorun yok inşallah
Bilmiyorum canım hatta benim yanıma geldiler gitti yazdırıp aldıBenimkide oyle ama hic yazdirmiyor
Özel mesajla ilet böyle bakmıyor galiba Filiz abla öyle dediŞuraya bir Amin emojisi lazım rica etsek olur mu acaba@Admin
Bn yatmadan önceKız siz uyanınca ilk burayamı giriyonuz
Ben saat 5 te saat çalıyor kalkiyorum telefonu alıp WC ye direk buraya girip geçmişe bakiyorum