Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

_DeryaSultan_

Ateş Düştüğü yeri değil HEPİMİZİ yaktı ....
Tepki
8.336
Bende bakıyorlar diye biliyorum kız hatta bazı günler köye de geliyor kan falan alınacaksa alıyorlar sen evden bile çıkmak zorunda kalmıyon. Ama öyle yormak istemiyorum kimseyi kendim giderim
Bana telefonda dedi ebe hanım dilersen eve gelelim hafta içi diye ben yok dedim:))

_DeryaSultan_

Tepki
8.336
Bana telefonda dedi ebe hanım dilersen eve gelelim hafta içi diye ben yok dedim:))
Benim ev biraz uzak o yüzden böyle ayrıcalıklar yapıyorlar imkanı olmayanlara. Ama vitamin işlerini bilmiyorum maalesef . Bakmazlarsa giderim hastaneye çokta büyük mevzu değil yani

Maya.

Daimi Üye
Tepki
43.830

_DeryaSultan_

Tepki
8.336
Ya evet b12 ve d vit bakmıyoruz demişlerdi bana bende mecbur hastaneye gittim

Aa o zaman sizin orda bakabilir bak, madem hastane uzak öyle bi ayrıcalık olabilir orada
Valla hiç bilmiyorum dediğim gibi gidip görecez:) mantıklı geldi belki bakmıyor olabilirler .

Maya.

Daimi Üye
Tepki
43.830
Var var arabayı bıraksa kendim giderim ama bırakamıyor iş yeri uzak eşimin kız . Otobüs yakından geçse zaten arabayı hiç götürmez bende kalırdı iyi olurdu
Olmadı bigün eşinle sabah çıkıp git, iş yerine hastanede yakınsa hani iyi olur senin için ama dönüşü bilemicem :)

_DeryaSultan_

Tepki
8.336
Yarın tamda öyle yapacaz kız :kalp:
Yakın değil ama kaynanam var merkezde sabah ona gidecem oradan aile hekimliği yakın çocuğumun kontrolünü yaptırırım kendim için bakmıyorlarsa çocuğu bırakır hastaneye geçerim

_DeryaSultan_

Tepki
8.336
Eşim diyo ki kız sen benden zenginsin şuan ha . Dedim niye arabaların ikiside senin üzerine 250 binin şuan net var diyo . Dedim olsun satınca parayı toparlayıp daha iyi araç alırken senin üzerine yaparız dedim . Onun için mi söylüyorum diyo sende olsun ne fark eder diyo :)))

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar