İnsan düşmanına demez böyleSuyuna da pilav ohhh

İnsan düşmanına demez böyleSuyuna da pilav ohhh
Yeterki sen isteYetişemiyorum yaaa müsait zamamda geleceğim kızın öğretmeni hasta iki gün okula gelemeyecek evde iki kızım da
Artık kahve içerken geleceğim çook konuşun taaammıııı
Görüyorsun dimi ciko insan düşmanına yapmaz bunun yaptığınıHala pilav diyor brokoli karnabahar kabak deee karbohidratdan konuşmayın yanında
Hayırlı sonuçlar olsun inşallahÖğleden sonra doktora gideceğim bakalım ne diyecek
Hayırlı haberlerle dön inşallahÖğleden sonra doktora gideceğim bakalım ne diyecek
Yulaf pilavı be fesatGörüyorsun dimi ciko insan düşmanına yapmaz bunun yaptığını
nazar etme ne olur seytan bacım aç kal seninde olurMelek bacı moralimi bozdun 3000 miş peehh
Sebzeli pilav yulaf pilavı heralde
Güzel sonuçlar al inşallahÖğleden sonra doktora gideceğim bakalım ne diyecek
Kesecem onun kanatlarını sen üzülmeGörüyorsun dimi ciko insan düşmanına yapmaz bunun yaptığını
Oha falan diyeyim onca karbonhidrat arasında ki bu irade tütütütüt maşallah
Hayırlı haberlerle gelÖğleden sonra doktora gideceğim bakalım ne diyecek
Kes gitsin cikoooKesecem onun kanatlarını sen üzülme![]()
ben melek olduğum halde sevinemiyom üzülme rakip rakiptir savaşta herşey mübahtır gaza gel gazaŞeytan olduktan sonra meleklerin eksilerine sevinemiyomduygularımı kaybetdim azcık ye bitap düşersin Allah korusun
Eskiden massenger vardi. Onu bildirimi gibi degilmi yaYa birde mesaj sesi değişik yok benimki değil diyorum sesi açınca anladim