Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Saol kankirellaAfiyet olsun canım

Saol kankirellaAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canımMenüm söyle olacak
@Elif_Eylul
Havuç salatası zeytin yağlı
Patatesli sebzeli yemek
Yoğurt ardından kahve içerim belki
Bunları yicem birazdan
Bilmiyom uyudum falan galiba ondan acıkacak bakit bulamadımNeden kız
BEndede kurufasulye pilav vardi,pilav cok yemem bugun 5 6 kasik yedim öylesine yedim yaniBilmiyom uyudum falan galiba ondan acıkacak bakit bulamadım
Aaa 3. Sezon mu yayınlanmıs yarın izlemem lazım hemenn
Şeytanlık böyle birşey olsa gerekBunlar hepsi gizlemis kendilerini![]()
![]()
![]()
Ebenin körü ben neden şeytanımŞeytanlık böyle birşey olsa gerek
Çarşamba günü çıktı yaa bende ilk bölümü izledim yemekten sonra devam ederim artıık. Kafa dağıtmalık dizileri seviyorum. Yeni film çıkmış, gizli bir serüven o da güzeldi izleAaa 3. Sezon mu yayınlanmıs yarın izlemem lazım hemenn
BilmemEbenin körü ben neden şeytanım
Onu da izleyim bu Emily cok sevmiştim bu sezonda güzeldir inşallahÇarşamba günü çıktı yaa bende ilk bölümü izledim yemekten sonra devam ederim artıık. Kafa dağıtmalık dizileri seviyorum. Yeni film çıkmış, gizli bir serüven o da güzeldi izle
Cok haklısın yemin ederimDün gittim yumoşu 68tl aldim
Bugün gittim 55tl inmiş
Markette isyan çıkarttım
Buneya dedim nebicim insansıniz siz 1gunde 13tl çıkartip 1günde indirim olurmu ya dedim bagradim çağradim dedim getirin kamerayada söyleyim git patronunuza da söyle artik soksun bu zamlari biryerine dedim
Tv ünitemiz aynı değil
Dün gittim yumoşu 68tl aldim
Bugün gittim 55tl inmiş
Markette isyan çıkarttım
Buneya dedim nebicim insansıniz siz 1gunde 13tl çıkartip 1günde indirim olurmu ya dedim bagradim çağradim dedim getirin kamerayada söyleyim git patronunuza da söyle artik soksun bu zamlari biryerine dedim
Annenden gel biran önceKızlar premensim dünyaları yemek istiyorum![]()
![]()
böyle olmazdim ben ya az da yemedim ama yine yiyesim geliyor. Bu arada kollajen başladım bugün bazıları kilo aldırıyor yazmış umarım öyle bişe yoktur