Kahve içicem annemleeee, site kasıyor ya sizde de öyle mi? Acaba güncellememi var1demlik yeşil cay demledim hayde içek
Kahve içicem annemleeee, site kasıyor ya sizde de öyle mi? Acaba güncellememi var1demlik yeşil cay demledim hayde içek
Afiyet olsun canım sizeKahve içicem annemleeee, site kasıyor ya sizde de öyle mi? Acaba güncellememi var
Sana da afiyet olsunAfiyet olsun canım size
Şuanda yok bende bisey
Teşekkür ederim bacumHayırlı olsun canım
İnşallah söyledikleri gibi kalınlığı ve rahatlığı vardır . Korum yatağın üstüne miss . Yataklar çok pahalı ve ben kalitesiz yatak almak istemiyorum idare ederse bu ilerde güzel bişi alalım.Güle güle yaylanın![]()
İnşallah düzgün çıkarrrr
Hayde içek kız1demlik yeşil cay demledim hayde içek
Hadi gelHayde içek kız
İnşallah söyledikleri gibi kalınlığı ve rahatlığı vardır . Korum yatağın üstüne miss . Yataklar çok pahalı ve ben kalitesiz yatak almak istemiyorum idare ederse bu ilerde güzel bişi alalım.
6 ay kınası neInanamıyorum 6ay kınası için ususi düğün salonu tutmus gelin görümce
Bizim köyde uçmuş
Var 15 gün içinde ben bi kez yatim anlarım zatenİade etme şansın var mı?
NeeeInanamıyorum 6ay kınası için ususi düğün salonu tutmus gelin görümce
Bizim köyde uçmuş
Ben kendi kınama gitmesem de olurdu ndndnNeeehha ben kendime kına yapmadım bunlar uçmuş
Bebek icin6 ay kınası ne
Neden kiz gerci bende kactım kına olmadiBen kendi kınama gitmesem de olurdu ndndn
Çocuklarla uğraşıyorum@fitmomm hafta sonu nerdesin sen yaa
Neden bebeğe kına yapılıyor?Bebek icin
Sıkıcı şeyler yaa sırf prosedür işteNeden kiz gerci bende kactım kına olmadi
Sabah öyleydi bendeKahve içicem annemleeee, site kasıyor ya sizde de öyle mi? Acaba güncellememi var
Oooo o nee ki ben 5 de yemiş olurdum annemler burdayken de öyleydi aslında esim de 5 de geliyordu bu aralar sürekli birşey cıktı ondan böyle olduSorma yaa, evli değilken 6 buçukta yemek yemiş olurdum