Evet yani ne bileyim arada ne yedin bugün vs demesi gerekmez miydi bilmiyorum ki.Yediklerini yazma gibi mi
İlgisiz derken istediğin bişileri soruyor mu menüye ne istersin gibi
Çok iyi vermişsin peki daha önce ne hata yapıyormuşsun.
Sağol kaptanımÇıkış yapip baktim
Valla bende zor buldum ya filiz abla sağ olsun@Hazalın yeni dünyası sol tarafta bi yerdi ama Bnde zor buldum
Nasıl melehh kız buMelehhhhhh
Maşallah zibidi bacum yüzünden nur akıyoGünaydın lokumlarım ballı sütlü tatlılarım cup keklerim eklerlerim frambuazlı pastalarım benim
Afiyet olsun canım23 Aralık menü
Kahvaltı =çeyrek ekmekten az büyük tost
Ara=1 gofret çikolata azcık pişmaniye
Akşam =yarım tabak domates soslu makarna,salata
Su 2 lt
@Elif_Eylul
İnşallah İnşallahRica ederiz ne demek
Sevgiler karşılıklıuzun yıllar mutlu keyifli bir şekilde bir arada oluruz inşallah
Ben de airfry ama almıyollaaBen de robot süpürge istiyorumm
HaMaşallah zibidi bacum yüzünden nur akıyo
Afiyet olsun canım gecmis olsunSabah: 1 yumurta, kefir
Öğlen: 3-4 kaşık şehriye çorbası, et yemeği, 3 kaşık pilav, turp salatası, minik şekerpare
Ara: şekersiz meyve bar, 6-7 tane pizza kraker (tansiyonum düştü fena olduğum için)
Akşam: labneli tavuklu makarna
Ara: americano, bi kare sütlü çikolata @Elif_Eylul
Bnmki nasıl geçtiğini uyup uymadığımı soruyor her zmnEvet yani ne bileyim arada ne yedin bugün vs demesi gerekmez miydi bilmiyorum ki.
Az yiyp çok karbonhidrat tüketiyordum
Sağol kaptanım
Valla bende zor buldum ya filiz abla sağ olsun
Nasıl melehh kız bu
Nasıl oldu makarnaSabah: 1 yumurta, kefir
Öğlen: 3-4 kaşık şehriye çorbası, et yemeği, 3 kaşık pilav, turp salatası, minik şekerpare
Ara: şekersiz meyve bar, 6-7 tane pizza kraker (tansiyonum düştü fena olduğum için)
Akşam: labneli tavuklu makarna
Ara: americano, bi kare sütlü çikolata @Elif_Eylul
Sağol canımmv, yani şekerim mi düştü anlayamadım. Tansiyonumu ölçtüm, büyüğü 10duAfiyet olsun canım gecmis olsun
Güzeldi ama sanki biraz süt mü istedi anlayamadım orasınıNasıl oldu makarna
Düşmüş o zmn 12 normal sanırımSağol canımmv, yani şekerim mi düştü anlayamadım. Tansiyonumu ölçtüm, büyüğü 10du
Alla alla kekik atsaydın belki baharat istiyorduGüzeldi ama sanki biraz süt mü istedi anlayamadım orasını
Ben sütle yapıyorum artık bazen evde labne yada kremA olmuyorGüzeldi ama sanki biraz süt mü istedi anlayamadım orasını
Kekik köri hımmm çokzelAlla alla kekik atsaydın belki baharat istiyordu
Bnde sen demiştin kremadan daha iyi oluyorlar krema sırf yağBen sütle yapıyorum artık bazen evde labne yada kremA olmuyor
Bn kekikli daha çokKekik köri hımmm çokzel