_DeryaSultan_
Ateş Düştüğü yeri değil HEPİMİZİ yaktı ....
Kocamı nasıl ikna edicem bilmiyorum ama çok istiyorum şimdi zamlarda gelecek nasıl aldırsamKııızlaaar Airfry istiyorum
Kocamı nasıl ikna edicem bilmiyorum ama çok istiyorum şimdi zamlarda gelecek nasıl aldırsamKııızlaaar Airfry istiyorum
Çıkış yapip baktimKız nerden konu açılıyor
Bncede isteeeeeeeeKııızlaaar Airfry istiyorum
Kasım indiriminde aldım iyi ki almışımKocamı nasıl ikna edicem bilmiyorum ama çok istiyorum şimdi zamlarda gelecek nasıl aldırsam
Yoldan geçen ayferin kolundan tut al iceriyeKııızlaaar Airfry istiyorum
İstiyorum hemde çok İstiyorum. Ama aldıramıyorum. Çok üzülüyorum ağlasam alır mı acaba .Bncede isteeeeeeee
Kasım indiriminde aldım iyi ki almışım
HaYoldan geçen ayferin kolundan tut al iceriye
Ağlamadan aldır yaİstiyorum hemde çok İstiyorum. Ama aldıramıyorum. Çok üzülüyorum ağlasam alır mı acaba .
Haha olur bekliyim belki Ayfer geçer
)))
Yok hemen ağlamam . Alırız bakalım derse ağlamamAğlamadan aldır ya
Melehhhhhh
Bak ben robot aldırdımKııızlaaar Airfry istiyorum
Ben de robot süpürge istiyorummBen kolay kolay bişi istemem . Ama isteyincede en iyisini en güzelini İstiyorum. Ağliyim bence . Zaten tutumluyum niye almıyon diye![]()
Rica ederiz ne demekTeşekkür ederiz ne kadar naziksiniz ya![]()
![]()
Sevgiler karşılıklıYa çok teşekkür ederiz . İnşallah site yine canlancak) biz sizi çok sevdik sizde bizi seversiniz İnşallah
Oooo hadi hayırlı olsun eşin kaç para verdi sen 3 verdiysen bu durumda sen almış oluyorsun dimiBak ben robot aldırdımgerçi 3 binini ben verdim
Tüyoları versin @Maya91Ben de robot süpürge istiyorumm
AOooo hadi hayırlı olsun eşin kaç para verdi sen 3 verdiysen bu durumda sen almış oluyorsun dimi![]()
Yaa tüyo yok aslında o diyordu hep çok istiyorsan alalım. Ben bir türlü karar veremiyordum. En son dedi işte köpek alalım. Dedim robot alırsak alırız köpek. Öyle oldu yani ama köpek alınmıcakTüyoları versin @Maya91