Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.392
79.0 geçen hafta bu hafta kacim bilmiyorum

Abla çok geçmiş olsun canım :asikk:

Ah çiko ah

Kız geçen komşum kendi için mont diktirdi 2000 olan montu 500 e yaapti yani yap valla

:asikk::kanka::cak::evet:

Kız bizimde 628
Sagol canim
Bu kiloyu kaydedeyimmi pazartesi atarmısin

Tepki
2.730
Etiketlemekten ziyade aranızda bir istek listesi oluşturup onları tek bir özel mesajla kendisine ulaşabilirsiniz. Hem daha anlaşılır ve kolay olur hem de kendisine (telefona vs) özel mesaj geldiğine dair bildirim gider haberdar olur. Yine ulaşılamazsa bana söylersiniz facebook aracılığıyla siteye bakmasını isterim.

Admin yani sitenin sahibi erkek ve üyelerimiz kadın olduğu için rahatsızlık hissedilmesin diye sadece bir sorun olduğunda güncelleme yapacağında ya da biz çağırdığımızda geliyor. Genelde profilden değil de özel mesajdan irtibat kuruyoruz o sebepten 2018 olarak görünüyordur.

Cidden fark etmedin mi? "Sitenin Hikaye Yazarı" rütbesinin rengi o :kanka:Bu arada özelden kutladım ama buradan da kutlayayım nice güzel yaşların olsun canım benim iyi ki tanımışım dediğim insanlardan oldun hep de ol çokça seviliyorsun :kalp::kaalp::kalp:

Sosyal medya hesaplarımız mevcut ben de kişisel hesaplarımdan linkler veriyorum ama genelde okunup çıkılıyor. Sosyal medya mecraları çoğalınca foruma üye olup katılım gösterme olayı artık azaldı maalesef. Ancak sizler gibi kemik kadrolar bir arada paylaşım yapmak istediğinde denk gelip üye oluyor. Eski üyelerle bile facebooktan haberleşir olduk.

Link vererek yönlendirme yapmak yasak olduğu için hata veriyor olabilir. Çok eski konulardaki site içine yönlendirilen linkler de versiyon değişikliği yapıldıktan sonra kullanılamaz oldu tazelemek gerekiyor.

-----------

Bu arada keyifli günler ve de paylaşımlar olsun herkes iyidir inşallah :panter:
Teşekkür ederiz ne kadar naziksiniz ya :evet: :evet: :asikk:

Tepki
2.730
Maç bizde merak etme kanka :mutluyum: :mutluyum: :mutluyum:
Şeytoşlar darbesini sona saklar . :))))
Seytos ne kız Hades gibi :koptum::koptum::koptum::koptum:
Diyetisyen nasıl gidiyor

Ooo çok iyi yapmış valla
Bilmiyorum ki bitterim valla liste veriyor aslında iyi de gidiyor mesela geçen hafta 1.6 verdim ve 1.5 yağdan gitmiş maşallah.
Ama diyetisyen cok ilgili değil.ssdece liste veriyor haftalık tartiyor o kadar.
Ben arada menü vs ister diye düşündüm.

HiraAyaz

Çıtırrr
Tepki
3.939
Menüm
Sabah: 3 küçük dilim börek yeşil zeytin ve çay
Öğlen : 1 tabak sebzeli tavuk, 2 dilim ekmek
Akşam : az pirinç pilavı ve türlü
Gün içinde de 2 kupa Nescafe ve 1 kupa bitki çayı içtim.
Artık yarıştaysak yediklerime çok daha dikkat edeceğim. Bugünü - olmanın ödülü sayalım (yaptığım hatayı kılıfa uydurma şeklim )

_DeryaSultan_

Ateş Düştüğü yeri değil HEPİMİZİ yaktı ....
Tepki
8.336
Etiketlemekten ziyade aranızda bir istek listesi oluşturup onları tek bir özel mesajla kendisine ulaşabilirsiniz. Hem daha anlaşılır ve kolay olur hem de kendisine (telefona vs) özel mesaj geldiğine dair bildirim gider haberdar olur. Yine ulaşılamazsa bana söylersiniz facebook aracılığıyla siteye bakmasını isterim.

Admin yani sitenin sahibi erkek ve üyelerimiz kadın olduğu için rahatsızlık hissedilmesin diye sadece bir sorun olduğunda güncelleme yapacağında ya da biz çağırdığımızda geliyor. Genelde profilden değil de özel mesajdan irtibat kuruyoruz o sebepten 2018 olarak görünüyordur.

Cidden fark etmedin mi? "Sitenin Hikaye Yazarı" rütbesinin rengi o :kanka:Bu arada özelden kutladım ama buradan da kutlayayım nice güzel yaşların olsun canım benim iyi ki tanımışım dediğim insanlardan oldun hep de ol çokça seviliyorsun :kalp::kaalp::kalp:

Sosyal medya hesaplarımız mevcut ben de kişisel hesaplarımdan linkler veriyorum ama genelde okunup çıkılıyor. Sosyal medya mecraları çoğalınca foruma üye olup katılım gösterme olayı artık azaldı maalesef. Ancak sizler gibi kemik kadrolar bir arada paylaşım yapmak istediğinde denk gelip üye oluyor. Eski üyelerle bile facebooktan haberleşir olduk.

Link vererek yönlendirme yapmak yasak olduğu için hata veriyor olabilir. Çok eski konulardaki site içine yönlendirilen linkler de versiyon değişikliği yapıldıktan sonra kullanılamaz oldu tazelemek gerekiyor.

-----------

Bu arada keyifli günler ve de paylaşımlar olsun herkes iyidir inşallah :panter:
Ya çok teşekkür ederiz . İnşallah site yine canlancak :)) biz sizi çok sevdik sizde bizi seversiniz İnşallah

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
141.392
Menüm
Sabah: 3 küçük dilim börek yeşil zeytin ve çay
Öğlen : 1 tabak sebzeli tavuk, 2 dilim ekmek
Akşam : az pirinç pilavı ve türlü
Gün içinde de 2 kupa Nescafe ve 1 kupa bitki çayı içtim.
Artık yarıştaysak yediklerime çok daha dikkat edeceğim. Bugünü - olmanın ödülü sayalım (yaptığım hatayı kılıfa uydurma şeklim )
Afiyet olsun canım ❤️

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
100.798
Maç bizde merak etme kanka :mutluyum: :mutluyum: :mutluyum:

Seytos ne kız Hades gibi :koptum::koptum::koptum::koptum:

Bilmiyorum ki bitterim valla liste veriyor aslında iyi de gidiyor mesela geçen hafta 1.6 verdim ve 1.5 yağdan gitmiş maşallah.
Ama diyetisyen cok ilgili değil.ssdece liste veriyor haftalık tartiyor o kadar.
Ben arada menü vs ister diye düşündüm.
Yediklerini yazma gibi mi
İlgisiz derken istediğin bişileri soruyor mu menüye ne istersin gibi
Çok iyi vermişsin peki daha önce ne hata yapıyormuşsun.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar