Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
MaşallahAtesimiz yok şükür bugün iyiyiz

MaşallahAtesimiz yok şükür bugün iyiyiz
Sagol canim79.0 geçen hafta bu hafta kacim bilmiyorum
Abla çok geçmiş olsun canım
Ah çiko ah
Kız geçen komşum kendi için mont diktirdi 2000 olan montu 500 e yaapti yani yap valla
Kız bizimde 628
Özlemez olur muyum kız ama kızmayı da özledimYaa sen özlemedin mi bizi biz ilk gün burada bayram yaptık uyumadık
Yok abla pazartesi atayım ekran görüntüsü ileSagol canim
Bu kiloyu kaydedeyimmi pazartesi atarmısin
Yemek hazırlıyordum girdim çıktım hemen
Teşekkür ederiz ne kadar naziksiniz yaEtiketlemekten ziyade aranızda bir istek listesi oluşturup onları tek bir özel mesajla kendisine ulaşabilirsiniz. Hem daha anlaşılır ve kolay olur hem de kendisine (telefona vs) özel mesaj geldiğine dair bildirim gider haberdar olur. Yine ulaşılamazsa bana söylersiniz facebook aracılığıyla siteye bakmasını isterim.
Admin yani sitenin sahibi erkek ve üyelerimiz kadın olduğu için rahatsızlık hissedilmesin diye sadece bir sorun olduğunda güncelleme yapacağında ya da biz çağırdığımızda geliyor. Genelde profilden değil de özel mesajdan irtibat kuruyoruz o sebepten 2018 olarak görünüyordur.
Cidden fark etmedin mi? "Sitenin Hikaye Yazarı" rütbesinin rengi oBu arada özelden kutladım ama buradan da kutlayayım nice güzel yaşların olsun canım benim iyi ki tanımışım dediğim insanlardan oldun hep de ol çokça seviliyorsun
Sosyal medya hesaplarımız mevcut ben de kişisel hesaplarımdan linkler veriyorum ama genelde okunup çıkılıyor. Sosyal medya mecraları çoğalınca foruma üye olup katılım gösterme olayı artık azaldı maalesef. Ancak sizler gibi kemik kadrolar bir arada paylaşım yapmak istediğinde denk gelip üye oluyor. Eski üyelerle bile facebooktan haberleşir olduk.
Link vererek yönlendirme yapmak yasak olduğu için hata veriyor olabilir. Çok eski konulardaki site içine yönlendirilen linkler de versiyon değişikliği yapıldıktan sonra kullanılamaz oldu tazelemek gerekiyor.
-----------
Bu arada keyifli günler ve de paylaşımlar olsun herkes iyidir inşallah
Maç bizde merak etme kanka
@sulisim
@_cikiLeta
@Maya91
@Bittercikilataa
@HiraAyaz
@Cheesecake
@Hazalın yeni dünyası
@fitmomm
bu maçı alıcaz başka yolu yok
Seytos ne kız Hades gibiŞeytoşlar darbesini sona saklar .)))
Bilmiyorum ki bitterim valla liste veriyor aslında iyi de gidiyor mesela geçen hafta 1.6 verdim ve 1.5 yağdan gitmiş maşallah.Diyetisyen nasıl gidiyor
Ooo çok iyi yapmış valla
Meleksen tabi seksi ve fit olacaksinÇok fit ve sexi bir melek oldum
AMeleksen tabi seksi ve fit olacaksin![]()
Ya çok teşekkür ederiz . İnşallah site yine canlancakEtiketlemekten ziyade aranızda bir istek listesi oluşturup onları tek bir özel mesajla kendisine ulaşabilirsiniz. Hem daha anlaşılır ve kolay olur hem de kendisine (telefona vs) özel mesaj geldiğine dair bildirim gider haberdar olur. Yine ulaşılamazsa bana söylersiniz facebook aracılığıyla siteye bakmasını isterim.
Admin yani sitenin sahibi erkek ve üyelerimiz kadın olduğu için rahatsızlık hissedilmesin diye sadece bir sorun olduğunda güncelleme yapacağında ya da biz çağırdığımızda geliyor. Genelde profilden değil de özel mesajdan irtibat kuruyoruz o sebepten 2018 olarak görünüyordur.
Cidden fark etmedin mi? "Sitenin Hikaye Yazarı" rütbesinin rengi oBu arada özelden kutladım ama buradan da kutlayayım nice güzel yaşların olsun canım benim iyi ki tanımışım dediğim insanlardan oldun hep de ol çokça seviliyorsun
Sosyal medya hesaplarımız mevcut ben de kişisel hesaplarımdan linkler veriyorum ama genelde okunup çıkılıyor. Sosyal medya mecraları çoğalınca foruma üye olup katılım gösterme olayı artık azaldı maalesef. Ancak sizler gibi kemik kadrolar bir arada paylaşım yapmak istediğinde denk gelip üye oluyor. Eski üyelerle bile facebooktan haberleşir olduk.
Link vererek yönlendirme yapmak yasak olduğu için hata veriyor olabilir. Çok eski konulardaki site içine yönlendirilen linkler de versiyon değişikliği yapıldıktan sonra kullanılamaz oldu tazelemek gerekiyor.
-----------
Bu arada keyifli günler ve de paylaşımlar olsun herkes iyidir inşallah
Afiyet olsun canımMenüm
Sabah: 3 küçük dilim börek yeşil zeytin ve çay
Öğlen : 1 tabak sebzeli tavuk, 2 dilim ekmek
Akşam : az pirinç pilavı ve türlü
Gün içinde de 2 kupa Nescafe ve 1 kupa bitki çayı içtim.
Artık yarıştaysak yediklerime çok daha dikkat edeceğim. Bugünü - olmanın ödülü sayalım (yaptığım hatayı kılıfa uydurma şeklim )
Yediklerini yazma gibi miMaç bizde merak etme kanka![]()
![]()
Seytos ne kız Hades gibi
Bilmiyorum ki bitterim valla liste veriyor aslında iyi de gidiyor mesela geçen hafta 1.6 verdim ve 1.5 yağdan gitmiş maşallah.
Ama diyetisyen cok ilgili değil.ssdece liste veriyor haftalık tartiyor o kadar.
Ben arada menü vs ister diye düşündüm.