Elif_Eylul
Daimi Üye
- #3.461
Ben kültürsüzmüyümÖzellikle kitap okuyun kültürümüz ilerlesin

Ben kültürsüzmüyümÖzellikle kitap okuyun kültürümüz ilerlesin
Ama bir tek akşamları açıyorum, yatarken kapatıyoruz o sıcaklık yetiyor sabaha kadar. Sabahta evden çıkıyoruz.Valla ac kapa daha cok yakiyor. Gecen ay 10 gun sadece gece yaktıkbiz. 460 lira geldi. 500 600 gelirse sukret bence ki 50 de aciyom diyon
Teşekkür ederim canımWaybbesuper
Gorumcemin evi de yeni daha iki senelik ev hemen ısınmıyor birde isintmak için her yeri yakmak gerekiyor. Kayınvalidem 1 odayı yakmış 550 gelmiş bende 5 yer yanıyor ama isiniyorum en azındanbizim yeni evyılın başında yapıldı
Bende termostat var büyük rahatlık vala 450 geldi sadece.Valla ac kapa daha cok yakiyor. Gecen ay 10 gun sadece gece yaktıkbiz. 460 lira geldi. 500 600 gelirse sukret bence ki 50 de aciyom diyon
Bulamadım bana dogru geleniBazilarina yemek, bazılarına yememek napicaz bilmiyorum
Tamam roman olmicakmisÖzellikle kitap okuyun kültürümüz ilerlesin
Sen dene bence sürekli her hafta başka birşey degistirBulamadım bana dogru geleni
Sen oku da farketmez kültür mantarıTamam roman olmicakmisben kültür mantariyim roman okuyacağım
-1 ile gitmek istiyorumSen dene bence sürekli her hafta başka birşey degistir
Tamam kulub başkanıSen oku da farketmez kültür mantarı
O zaman dengeli ye salata yoğurt protein sebze az karbon bol yeşillik-1 ile gitmek istiyorum1 sene oldu diyet yapıyom 10 kilo verdim sadece artıkun gitsin
he ısınıyoruz ama ben pofuduk sabahlık giyiyorumGorumcemin evi de yeni daha iki senelik ev hemen ısınmıyor birde isintmak için her yeri yakmak gerekiyor. Kayınvalidem 1 odayı yakmış 550 gelmiş bende 5 yer yanıyor ama isiniyorum en azından
DengeleyebilsekO zaman dengeli ye salata yoğurt protein sebze az karbon bol yeşillik
Pofuduk sabahlıkhe ısınıyoruz ama ben pofuduk sabahlık giyiyorumeşim kısa kollaaa
Dengelemeye çalış bence artıkDengeleyebilsek
Hep istiyorum da icraat yokDengelemeye çalış bence artık