Elif_Eylul
Daimi Üye
- #3.441
2ne be millet 5 yakmışPetekleri arada 2 yi açtık
2ne be millet 5 yakmışPetekleri arada 2 yi açtık
Valla oyleyse ne ala. Biz en dusukte yaktik. Kisin 2 falan gelecek heraldeBizde 950 gelmiş ama biz kokledik
kaçta yaktınız? biz akşamları eve gidince 50 dereceyi açıyorum sonra 45e indiriyorumSorma valla faturayi gorunce nasi bi sok yasadim anlatamam
5 bize çok mesela ilk 30 derece ise biz 40 açtık arada bizim ev sıcak oluyor bu sefer durulmuyor2ne be millet 5 yakmış
Ya orasi muhakkak zaten. Bide yilbasindan sonra patlatırlar@Sekerpareeee, en az 600 geliyor bize ama bence zam falan gelmiştir
Ya surekli yandi bizim gece gunduz. 40 da yandikaçta yaktınız? biz akşamları eve gidince 50 dereceyi açıyorum sonra 45e indiriyorum
Ben serin olunca 2 ye çeviriyorum canım ama bu hafta hava çok soğuktuValla oyleyse ne ala. Biz en dusukte yaktik. Kisin 2 falan gelecek heralde
Cok mantıklı cips getirinŞaşırır sen sebze yap baktın gitmiyor protein yap baktın yine gitmiyor cips göm
Evet o da ayrı bence gizli zam falan da oluyorYa orasi muhakkak zaten. Bide yilbasindan sonra patlatırlar
Aynen öyle ya bu hafta serindi. Bide bizim evin önü aciklik. Kuytuda degiliz. Oda farkediyorBen serin olunca 2 ye çeviriyorum canım ama bu hafta hava çok soğuktu
bende bi 500-600 bekliyorum bakalım ne zaman gelecek. Her gün apartmana girince ilk baktığım yer panoYa surekli yandi bizim gece gunduz. 40 da yandi
Ev ısınmıyor mu canım mesela eski ya da yeni evler pek kolay isinmiyorYa surekli yandi bizim gece gunduz. 40 da yandi
Bazilarina yemek, bazılarına yememek napicaz bilmiyorumCok mantıklı cips getirin
Ondan canım bir de yalitim yoksa evde rüzgar esiyor gibi oluyor.Aynen öyle ya bu hafta serindi. Bide bizim evin önü aciklik. Kuytuda degiliz. Oda farkediyor
bizim yeni evEv ısınmıyor mu canım mesela eski ya da yeni evler pek kolay isinmiyor
Özellikle kitap okuyun kültürümüz ilerlesinBu arada ara ara da kitap okuyun
Kulübe katılıntemizlik ve kahve topigine yazın
site kendi evinizmis gibi rahat edin
Valla ac kapa daha cok yakiyor. Gecen ay 10 gun sadece gece yaktıkbiz. 460 lira geldi. 500 600 gelirse sukret bence ki 50 de aciyom diyonbende bi 500-600 bekliyorum bakalım ne zaman gelecek. Her gün apartmana girince ilk baktığım yer panoBizim gün içinde evde kimse yok, cocuk bebek yok eeee
Teşekkür ederiiimGünaydın canım çokzel eksi bu tebrikler