Kız rahat bırak adamı uyusunNeyse ben gidim de kahvaltı hazırliyim) kocambeyi uyandıracam daha . Kafasına oklava ile vurasım geliyor adamın 1 gün izni var onda da çok uyuyunca sinirleniyorum
)) hasta mıyım neyim
![]()
![]()
Ben de varımEvett kızlar yarın toparlanma kampı yapalım
artı gelseniz bile üzülmeyin hep birlikte üstesinden gelicez
Şimdik yarın saat 12.00 kadar wc sonrası iç çamaşırınızla tartı bildirimleri fotoğraflı olarak atmanızı rica ediyorum
Yarın aynı kilolara yakın eşleşme yapalım kim kimi gecerse @Maya91 dan 1tepsi baklava
Katilmak istemeyenler söylesin olurmu
Bol eksiler
@sulisim
@_cikiLeta
@_DeryaSultan_
@Maya91
@wakeful
@Bittercikilataa
@Damlalar
@ÇikolataGözlüm
@serenajp
@Azra_dogukan
@Mavi Menekşe
@HiraAyaz
@fitmomm
@Cheesecake
@Seçilmiş
@Sekerpareeee
@Elif_Eylul
@Hazalın yeni dünyası
Geçmiş olsun güzel sonuclar alırsın inşallah canımEkli dosyayı görüntüle 37691@Elif_Eylul 94.00 fark -1.150 ödemler gitmeye başladı sanırım.cunku salı 96 gördüm..bugün de tahlil yaptırdım... pazartesi bakacak artık doktor
Baklavami kim dediBende varim hele isin ucunda baklava varsa kesim varim![]()
Guzel eksi canimEkli dosyayı görüntüle 37691@Elif_Eylul 94.00 fark -1.150 ödemler gitmeye başladı sanırım.cunku salı 96 gördüm..bugün de tahlil yaptırdım... pazartesi bakacak artık doktor
Şuna benzese kesin döverimKız rahat bırak adamı uyusun
Sen onunda kolayını bulursun kıyafetler olmuş ateş pahası vallahiİnşallah fit olma kısmı okey yaparım da . Kıyafet almayı bilemicemh malum her gün fakirleşiyoz
)) belki dikiş öğrenir kumaş alır dikerim
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun güzel sonuclar alırsın inşallah canım
Ondan sana atıyorumŞuna benzese kesin döverim![]()
![]()
tipe bak aşırı sinir "))))
OleyyyAdmine söyledim kizlar herseyi güzel olucak hersey
Gider gider hiç merak etme Allah ın izniyle . Neyse gacılar ben gittimTeşekkür ederim canıminsallah ya..günde bir kilo bir kilo artan ödem mi olur
ihlamurlu çay işe yarıyor galiba ama gitmeye başladı
Olur canım benimde çok ödemim oluyor mesela hala şu an ellerim şişTeşekkür ederim canıminsallah ya..günde bir kilo bir kilo artan ödem mi olur
ihlamurlu çay işe yarıyor galiba ama gitmeye başladı
Görüşürüz canımGider gider hiç merak etme Allah ın izniyle . Neyse gacılar ben gittim))
Hep birlikte düştük hep birlikte kalkacagiz hadi bakalım kızlar ben hepinize güveniyorum
Biz yalanlara rağmen birlikte olmayı basardiysak herşeyi başarırız![]()
Haydi toparlanma vakti
Hep birlikte düştük hep birlikte kalkacagiz hadi bakalım kızlar ben hepinize güveniyorum
Biz yalanlara rağmen birlikte olmayı basardiysak herşeyi başarırız![]()
Haydi toparlanma vakti