MisshayaLet
❤️❤️Spora başlangıç 17/7/24 kilo71,40❤️❤️
Olsun sabit demek her an eksi geleceksin demekSabitim buna da şükür)Ekli dosyayı görüntüle 37690

Olsun sabit demek her an eksi geleceksin demekSabitim buna da şükür)Ekli dosyayı görüntüle 37690
Kaçamak yapmadım bişi yapmadım mümkünOlsun sabit demek her an eksi geleceksin demek
Ama kocam şey etti diyetimin içineOhaaa beni yeseydin
Bende bunda istiyorum ben yedigim anda artıEvet şaşırdım
Dedim gitti verdiğim 200 grValla bencede maşallah bacum eksi gelmişsin helal
Bakma bende öyle geliyordum arada benim meto şaşırıyorBende bunda istiyorum ben yedigim anda artı
Bende varim hele isin ucunda baklava varsa kesim varimEvett kızlar yarın toparlanma kampı yapalım
artı gelseniz bile üzülmeyin hep birlikte üstesinden gelicez
Şimdik yarın saat 12.00 kadar wc sonrası iç çamaşırınızla tartı bildirimleri fotoğraflı olarak atmanızı rica ediyorum
Yarın aynı kilolara yakın eşleşme yapalım kim kimi gecerse @Maya91 dan 1tepsi baklava
Katilmak istemeyenler söylesin olurmu
Bol eksiler
@sulisim
@_cikiLeta
@_DeryaSultan_
@Maya91
@wakeful
@Bittercikilataa
@Damlalar
@ÇikolataGözlüm
@serenajp
@Azra_dogukan
@Mavi Menekşe
@HiraAyaz
@fitmomm
@Cheesecake
@Seçilmiş
@Sekerpareeee
@Elif_Eylul
@Hazalın yeni dünyası
Hedefim 2023 yazına fıstık gibi fit bir giriş yapıp kendime çok güzel kıyafetler almakYılbaşına bir hafta kaldı 1,5 daha vereyim bari spor yapcam yeter çok yattık artik
Benim ki hic sasırmıyorBakma bende öyle geliyordum arada benim meto şaşırıyor
ben gece 1 de pizza kola gömdümBen akşam bir tane de bir bardak ayranla kıymalı pide gömdüm
Sen yaparsın canım sende o azim var maşallahHedefim 2023 yazına fıstık gibi fit bir giriş yapıp kendime çok güzel kıyafetler almak![]()
Şaşırır sen sebze yap baktın gitmiyor protein yap baktın yine gitmiyor cips gömBenim ki hic sasırmıyor
İnşallah fit olma kısmı okey yaparım da . Kıyafet almayı bilemicemSen yaparsın canım sende o azim var maşallah![]()
![]()
Neyse ben gidim de kahvaltı hazırliyim) kocambeyi uyandıracam daha . Kafasına oklava ile vurasım geliyor adamın 1 gün izni var onda da çok uyuyunca sinirleniyorum
)) hasta mıyım neyim
![]()
![]()
Aboooow bu da bendeben gece 1 de pizza kola gömdüm![]()
![]()
arkadaşalrım benm yabancı hep onlarda noel oldu izne gidiyorlar kutlama yapalım dediler dün gece yensil içilsin oldu biraz
Hadi bakalımHedef 12 Ocak 69 görmek