ÇikolataGözlüm
Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Ben burdayımmm yoğundum bugün giremedim canımArzu abla Öznur çiko hilal maya nerde

Ben burdayımmm yoğundum bugün giremedim canımArzu abla Öznur çiko hilal maya nerde
Hoşbuldum canımOoo canım hoşgeldinnn
İyiyim canım çok şükür bizim sıpa hala uyumadi sallamaya devamBen burdayımmm yoğundum bugün giremedim canımnapıyorsun nasılsın??
Girdim hemen listedeki kızlara özel attım durumu anlattım sen sabah vardın sonra bir baktım gitmişsin insta verdim topladımaptal falan diyorlar birde zeka fiskiyor benden haberleri yok
dimi kız @_DeryaSultan_
Ne kadan önemliyim bak bi susmayak dedim fişimi çektiler hemen o günde şarjım doluydu ama genede gittim![]()
Baklava cevizli olsun lütfenEvett kızlar yarın toparlanma kampı yapalım
artı gelseniz bile üzülmeyin hep birlikte üstesinden gelicez
Şimdik yarın saat 12.00 kadar wc sonrası iç çamaşırınızla tartı bildirimleri fotoğraflı olarak atmanızı rica ediyorum
Yarın aynı kilolara yakın eşleşme yapalım kim kimi gecerse @Maya91 dan 1tepsi baklava
Katilmak istemeyenler söylesin olurmu
Bol eksiler
@sulisim
@_cikiLeta
@_DeryaSultan_
@Maya91
@wakeful
@Bittercikilataa
@Damlalar
@ÇikolataGözlüm
@serenajp
@Azra_dogukan
@Mavi Menekşe
@HiraAyaz
@fitmomm
@Cheesecake
@Seçilmiş
@Sekerpareeee
@Elif_Eylul
@Hazalın yeni dünyası
Ha bire geliyor ofise 1 hafta yemeseniz nolur kazananlar yer işte ne güselllNiye benden![]()
![]()
![]()
Sağol selvi boylum
Hahahha geçmiş yapıp uyicam az kudurmadan gitmem amaHoşbuldum canım![]()
yine uyumamissin sakın sayfa doldurma kız
Uyur inşallah. Benimki çoktan uyudu bende yatıcaktım bi geçmiş yapayım dedim. Çok şükür iyiyim bende bi sıkıntı yokİyiyim canım çok şükür bizim sıpa hala uyumadi sallamaya devamsen nasılsın
Hahahha geçmiş yapıp uyicam az kudurmadan gitmem ama![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()