Afiyet olsun canım@Elif_Eylul çok geçmiş olsun
Ben de menümü yazayım bugün yarını düşünerek daha dikkat ettim inşaallah yarın etkisini görürüm.
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 sütlü kahve
Bir lokmacık çikolatalı krep
Arada bitki çayı ,kahve , 1 bardak tarçınlı boza
Akşam ufak 1 kase zencefil zerdeçal ve tarçınlı yoğurt
Şimdi bir kahve daha içmeyi düşünüyorum hadi bakalım
Teşekkür ederim canım hepimize afiyet olsunAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım@Elif_Eylul çok geçmiş olsun
Ben de menümü yazayım bugün yarını düşünerek daha dikkat ettim inşaallah yarın etkisini görürüm.
Kahvaltı 1 haşlanmış yumurta 1 sütlü kahve
Bir lokmacık çikolatalı krep
Arada bitki çayı ,kahve , 1 bardak tarçınlı boza
Akşam ufak 1 kase zencefil zerdeçal ve tarçınlı yoğurt
Şimdi bir kahve daha içmeyi düşünüyorum hadi bakalım
Ya kız ne bileyim o kadar moralim bozuktu ki tam cikodan numara aldım kapandı bir daha giremedim kayıt edemedim sonuç burdayiz çok şükürYaaaaa ama ne kadar bekledik![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ah birde klasik gelse idi
Canimmmm
Canim yaaaa![]()
Aynen öyle ablaEminimki hepimiz toplanıcazkimse ayıramıcak bizi yalanlarınla dolanlarıyla
Hoşbulduk bitterimYaaaaaa hoşgeldin
Vallahi o kadar modum düştü ki eşim bile ne kadınlarmis arkadaş unutamadın dedi bilmiyor nasıl alıştım sizeYaaa seni çok bekledik
Hoşbulduk canımHoş geldin canım
Hoşbulduk bacum nasılsın?
Biraz daha iyiyim ablacım, inşallah daha iyi olacağımAfiyet olsun canımnasilsin bugün
Hepsi burdaArzu abla Öznur çiko hilal maya nerde
Yaa bizde hep aklımızdaydınYa kız ne bileyim o kadar moralim bozuktu ki tam cikodan numara aldım kapandı bir daha giremedim kayıt edemedim sonuç burdayiz çok şükür
Canimmmm
Aynen öyle abla
Hoşbulduk bitterim
Vallahi o kadar modum düştü ki eşim bile ne kadınlarmis arkadaş unutamadın dedi bilmiyor nasıl alıştım size
Hoşbulduk canım
Hoşbulduk bacum nasılsın?
Yazin bizde aldırdık canim kizdan. Sadece geniz etiydi bizim. Ama asiri farketti. Gece uyanirdi kesildi. Horlama yok. Uykuları rahat. Bizim tikaniyodu bazen aklim gidiyodu. Bide hastanede bisiler duydum dedimiyi yaptirmisimBurnunun icine sokup kamerayla baktilar alinmasi lazim dedi
3.cü kulak burun bogazcı bu canım,bitane daha devlete götürcem bakalim 2özele gosterdim,1devlet hastanesine,1devlete daha götürcem
Hepimiz burdayiz canım çok şükürArzu abla Öznur çiko hilal maya nerde
Seçilmiş arzu abla mi
Çok şükür canımYaa bizde hep aklımızdaydın
Artık ümidi kesmiştikbulamazsın dedik çok haberde saldık
Olsun geldin ya düşmanlar çatlasın
diğer kızlarda geldi
Kız şekerpare nasılsınYazin bizde aldırdık canim kizdan. Sadece geniz etiydi bizim. Ama asiri farketti. Gece uyanirdi kesildi. Horlama yok. Uykuları rahat. Bizim tikaniyodu bazen aklim gidiyodu. Bide hastanede bisiler duydum dedimiyi yaptirmisim