Ne zamandan beri yapıyorsun canım benim bu 2 ci seansBen de yarın halledeceğim o işi.
Ne zamandan beri yapıyorsun canım benim bu 2 ci seansBen de yarın halledeceğim o işi.
Heç halim yok gittiğime bakmayınMaşallah![]()
Ben bir yere gidiyorum, onlar yapıyor. Seans hiç hatırlamıyorumNe zamandan beri yapıyorsun canım benim bu 2 ci seans
Anladım canım ben daha yeni başladım ya 2 ci seansa kadar almadım tüyleri hiç biseyle ve haliyle baya uzadilar lazer ışınlarının kökleri kavrayamaz duruma gelmişler sen ilk başladığında temizleyip mi gidiyordun daha azalma olmadanBen bir yere gidiyorum, onlar yapıyor. Seans hiç hatırlamıyorumpandemiden önce gidiyordum bi yere pandemi olunca gitmedim sonra da üyeliğim silindi yer de battı zaten
başka yere başladım
Sen şükür et var da yapıyon . Ben alıyom elime Venüsü 5 dakkaya tamam her yer uğraşamam öyle ince işlerleSadece yüz bölgesini yaptım, koltuk altı, bikini bölgesi,yarında kollar bacaklar hepsinin aynı gün yapılması için sadece o günü lazere ayırmak gerekiyor çocuklarla da zor iki gün üst üste yapıyorum
Bende hemen sıkılıyorum canim cımbızli makinayla alıyordum yine aynı uğraşıyordum 1 hafta da geri çıkıyorlardı bıktım artıkSen şükür et var da yapıyon . Ben alıyom elime Venüsü 5 dakkaya tamam her yer uğraşamam öyle ince işlerlehahfkfjsıshdueı
NereyeBen gezmeye gidiyom
Afiyet olsun canım21 Aralık menü
Öğleden sonra =150 gr karışık tuzlu kuru yemiş
Akşam =1,5 porsiyon Hatay usulü tavuk dürüm döner,salata,ayran
Su 2 2,5 lt olur
@Elif_Eylul
Afiyet olsun canım7.200 adım atıldı
Menüm @Elif_Eylul @fitmomm
Sabah
Mantarlı yumurta
Yeşil zeytin
Peynir
Badem
Ara
Kahve
Badem
Akşam
Balık salata
1 dilim kek![]()
Valla simdi ciktik da çocukları anneme birakcaz sinemaya gitcezNereye
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
2-3 gün önce kısalt diyorlardı ama ben unuttum bu akşam kısaltıcam ama benim o kadar az ki keltoş her yeriö 2-3 tüyü kısaltıcamAnladım canım ben daha yeni başladım ya 2 ci seansa kadar almadım tüyleri hiç biseyle ve haliyle baya uzadilar lazer ışınlarının kökleri kavrayamaz duruma gelmişler sen ilk başladığında temizleyip mi gidiyordun daha azalma olmadan
Bn göremiyorum ya
Ben deEkli dosyayı görüntüle 37625 Bende böyle gözüküyor