Anaa sizin telefonlar garipBende görünmüyor belki yatay olunca çıkıyordur
Anaa sizin telefonlar garipBende görünmüyor belki yatay olunca çıkıyordur
Gitmeye de bilir serumu yedi miEvet gider heralde
Yatay olunca görüyorum kendi açtığım konuyu falandaAnaa sizin telefonlar garip
Yemedi iyilestiGitmeye de bilir serumu yedi mi
Günaydın canım Afiyet olsunGunaydin kizlar
Dun uyuyakalmisim. Dunku menüm
Sabah Peynirli maydonozlu omlet, zeytin, 2 dilim kızarmış ekmek
12.00ndouble sade turk kahvesi 3 kqre bitter
14.00 1 kase yogurt corbasi, kabak spagetti
16.00 1 elma
18.30 3 yk kuskus, taze fasulye yemegi, 1 kasr yogurt
2 litre su
Adımların fotosunu cekmesim yandi
aynne bi silkelenip kendimize gelleim demiGider gidr bu iki gün toplayalım artık
Kimseyi toparlayamıyorum herkesin hevesi kacti napıcam bilmiyorum,yada napicazaynne bi silkelenip kendimize gelleim demi
Bu konu acildi hemen soyliyim. Ben acayip dustum ya. Valla sizr soylicem soylicem kaldim bide saglam arti aldim. Ay bilmiom ya. Eski disiplinimi motivasyonumu yakalamam lazımama nasil. Suan herseye meyilliyimKimseyi toparlayamıyorum herkesin hevesi kacti napıcam bilmiyorum,yada napicaz
Kimseyi toparlayamıyorum herkesin hevesi kacti napıcam bilmiyorum,yada napicaz
şaka espiri bir yana tabiki ama bu cuma günü itibari ile içimizde bir yariş mı yapsak gruplara yarılalım bi motive olsaKimseyi toparlayamıyorum herkesin hevesi kacti napıcam bilmiyorum,yada napicaz
Ben demesen bile anliyorum merak.etme canim herkes kendisi bilir ne yaparsanız arkanızdayimBu konu acildi hemen soyliyim. Ben acayip dustum ya. Valla sizr soylicem soylicem kaldim bide saglam arti aldim. Ay bilmiom ya. Eski disiplinimi motivasyonumu yakalamam lazımama nasil. Suan herseye meyilliyim
Bu konudan çok üzgünüm
hadi hep beraber bizi dağıtanalara![]()
![]()
![]()
Kizlar tamam derse yapalim hepsi dağıldışaka espiri bir yana tabiki ama bu cuma günü itibari ile içimizde bir yariş mı yapsak gruplara yarılalım bi motive olsa
Masa üstü sürüm yapıp bakıcam hepinize. Maya her haltı görüyor pc denDemek ki telefonda gözükmüyor
Abooo tabi her halti görür baksanaOlooop bu kız böyle görüyor ekranı heee.Ekli dosyayı görüntüle 37610
He ya . Keşke pc m olsa ben yine telefon sürüme aldım . Bende öyle daha küçük görünüyor her şey. Telefona moda geri aldım.Abooo tabi her halti görür baksana