evet telefonda benimde bazen youtubetan paylaşılan şeyler gözükmüyorBen de bişey gözükmüyor
evet telefonda benimde bazen youtubetan paylaşılan şeyler gözükmüyorBen de bişey gözükmüyor
evet telefonda benimde bazen youtubetan paylaşılan şeyler gözükmüyor
Heee merak ettim ama hiç kalkıp pc açamıycam sonra artık
Oooo gözün aydinBugün islerim var arada uğrarım annem geliyor kahvaltiya 2aydan sonra
Bnde deBen de bişey gözükmüyor
10 saniye bekleme var ikinci mesajdaNe güzel yazarkende bekleme yok
Tabi tüm enerjini attın ondanNasııl yatdım anlatamam kaç zamandır böyle güzel uyku uyumamıştım
Hava buz gibi döndüm sabah küçüğü okula götürürkenBurda da bir rüzgar bı rüzgar....Allah'tan güneş var yoksa buz buz havar
Çok soğuk canım benim kızlar da zor açıyorlar gözlerini ama mecbur gidiyoruz. Biri servise birini ben bırakıyorumKızçelerimi okula götürmedim pambık gibi yatıyorlar dı ,hava zaten aydınlanmamıştı ve buz gibiydi
Ne kaaaa merhametli bir anneyim mi desem tembel bi annemi desem
Bnde de
Salgın çok var gece küçüğüm baya öksürdü yoksa mecbur tabi şimdi okula gitmeyen yarın işe gitmezÇok soğuk canım benim kızlar da zor açıyorlar gözlerini ama mecbur gidiyoruz. Biri servise birini ben bırakıyorum
Güncelleme falan da olabilir canı ya da telefondan geçmişi sil öyle girBugün burada bi kasma var sanki mesajı geri atıyor göstermiyor telden mi acaba
Günaydın canımGunaydin kizlaaarr
Günaydın
Günaydın
Günaydın
Günaydınn kızlarrr
Günaydın kızlar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()