Oha daha mı zayıftın2 hafta önce 57.6 idim arayı hemen kapatmisim
Peehh yemiş miş mişinan hiç beklemiyorum şok oldum. Dün hayvan gibi yedim
Kızın midesi kalktı yavaş beYaaa emojiler muhteşem
Evet bende o yeme halinden istiyorum...ben yiyorum kilo alıyor @Maya91 yiyon zayifliyonBu yemiş halin mi
Katılıyorum cok güzellerYaaa emojiler muhteşem
Sabah 7 de burayı buldun ya en azimli sen olacaksın canım hoş geldinMerhaba bende katılabilirmiyim
Bence mayankilerde sana gelmişEvet bende o yeme halinden istiyorum...ben yiyorum kilo alıyor @Maya91 yiyon zayifliyon
dün ballı kaymaklı beyaz ekmekli falan bi kahvaltı yaptım öyle 1-2 dilim değilPeehh yemiş miş miş
Bizden biriSabah 7 de burayı buldun ya en azimli sen olacaksın canım hoş geldin
Nasıl mesela eksinin acısı nasıl olabilir kisonradan çıkar acısı merak etme
Gidip makarna haşlayam kendimedün ballı kaymaklı beyaz ekmekli falan bi kahvaltı yaptım öyle 1-2 dilim değilsonra kahveyle 5 kare fındıklı çiko, sonra bi tabak dolusu sarımsaklı yoğurtlu salça soslu makarna
ardında tekrar kahveyle fıstıklı çikolata
Evetttt evettt bende diyorum niye bukadar çok çıktım tartidaBence mayankilerde sana gelmiş![]()
Ne bana ne şiiii yapıyon
Benim de masallah yedigim midemde anında tartıdaEvet bende o yeme halinden istiyorum...ben yiyorum kilo alıyor @Maya91 yiyon zayifliyon
Maya lütfen Sulisimden artılarını alırmsın herkes kendi artısına sahip çıksın lütfen lütfenEvetttt evettt bende diyorum niye bukadar çok çıktım tartida
formül açık işte tutacaksın kendini son gün abanacaksın, vücut şaşıracakEvet bende o yeme halinden istiyorum...ben yiyorum kilo alıyor @Maya91 yiyon zayifliyon