Ben ondan herşeyi beklerimHahah çocuğu uyuturken uyur dedim uyymadı kocayı gönderdi zabaha kadar burda heralde
Ben ondan herşeyi beklerimHahah çocuğu uyuturken uyur dedim uyymadı kocayı gönderdi zabaha kadar burda heralde
Vay be diyet aşkına bak senDime böyle dime rüyama bile giriyor![]()
![]()
Bi kere rüyamda tartı günü tartilmayi unutup yemek yiyordum gerçek sandım
DimeeeDime böyle dime rüyama bile giriyor![]()
![]()
Bi kere rüyamda tartı günü tartilmayi unutup yemek yiyordum gerçek sandım
Aa sen aç konu at kuzum ne bekliyorsun madem böyle yeteneklerim varValla getiritse bende çizerim atarım buraya da
Bnde sevmiyorum onuYazın aşkı memnuyu izliym bari millet 5. Ye izliyor yengesiyle zina muhabetine girince uyuz oldum hiç izlemedim onu
Ay onu izledim ya tabi ilk ciktiginda değil 5 sene sonra falanYazın aşkı memnuyu izliym bari millet 5. Ye izliyor yengesiyle zina muhabetine girince uyuz oldum hiç izlemedim onu
Kocam geldi diyom işte cipsle geldi cipsi yedik gitdi yatmayaOoo cips yemeye gittim demiyor da kocamla ilgilenmeye gittim diyor
Vallah ya ayarları bozuk bu hanımefendininKocasız uyuyamıyor koca varken yine uyumuyor
Kız çok güldüm Allah seni güldürsün he jdjskskdjflsşzjjdkfkdlsnfO yatağı görünce horluyor zaten ne hapı
Çıldırenzi
Ne güzel ya benimki tersineO yatağı görünce horluyor zaten ne hapı
Gülüyorum ya telefona bakıp eee bana bişey diycen mi diyoAman 15 seneyi devirmişsimiz ne kıl olcak
OlduHey Allah'ım ya kocanla birlikte niye yatağa gitmiyon
Bu yazıyı sesli okudum demin kocam bey diyo ki "aaa senin erkek versiyonun diyo sende aynı "O yatağı görünce horluyor zaten ne hapı
Heyecanlanınca bende aksine oluyorda şimdi bilemedim yedimde ağırlık basar uyurum gibiYarın büyük gün heyecandan uyuruz dimi
Aslında evet çok mantıklıAa sen aç konu at kuzum ne bekliyorsun madem böyle yeteneklerim var