Evet ya benimkide küser bir de kpris çek sonraBen dinliyom)) dinlemeyince küsüyo kocam
Evet ya benimkide küser bir de kpris çek sonraBen dinliyom)) dinlemeyince küsüyo kocam
Ben 2haftadir kardeşlerimi izlemiyorumBide ben. Dizi izlemiyorum hiç
Valla getiritse bende çizerim atarım buraya daYönetim belki koyar yine
Aynen çok Trip atıyor benimki. Diyom benim atmam lazım asıl aaa jdkfjdlspdırpekdEvet ya benimkide küser bir de kpris çek sonra
Hahah çocuğu uyuturken uyur dedim uyymadı kocayı gönderdi zabaha kadar burda heraldeHey Allah'ım ya kocanla birlikte niye yatağa gitmiyon
Evet horul horulYarın büyük gün heyecandan uyuruz dimi
Ayvan gibi yime guzummHemende 3-5 kilo alıyom yiyince yaa ayvan gibi giyorsam demekki
Messinin son dünya kupasıymış onuda dedimiEşimle kahve içerken ki muhabbetimiz fransız takımında bir tane fransıZ kökenli varmış hepsi yabancıymış malum dünya kupasında arjantin kazandı bilin bunları
15 sene sonra muhabbet böyle kızlar demedi demeyinKahve misillemem gelsin o halde
Dün geceden beri pek bir heyecanlıyım ben nedense içim hep kıpır kıpırYarın büyük gün heyecandan uyuruz dimi
Kocasız uyuyamıyor koca varken yine uyumuyorHey Allah'ım ya kocanla birlikte niye yatağa gitmiyon
Aman 15 seneyi devirmişsimiz ne kıl olcakYa böyle sesli gülüyorum eşcazım kıl oluyor hep sizden ötürü
Bende izlemiyorum boşverBen 2haftadir kardeşlerimi izlemiyorum
Onu bnm oğlan dediMessinin son dünya kupasıymış onuda dedimi![]()
![]()
Bence deHahah çocuğu uyuturken uyur dedim uyymadı kocayı gönderdi zabaha kadar burda heralde
O yatağı görünce horluyor zaten ne hapıUyku hapı mı icirdin adama naptin gittiğini bile fark etmedik
Dime böyle dime rüyama bile giriyorYarın büyük gün heyecandan uyuruz dimi
Yazın aşkı memnuyu izliym bari millet 5. Ye izliyor yengesiyle zina muhabetine girince uyuz oldum hiç izlemedim onuYazın izlersin