ÇikolataGözlüm
Güzel günler çok yakın....❤️❤️
Misafirim bilem vardı bugün sen düşün nasıl sevindiysem artık hep burdaydımHep çikolatanın işleri işte bugün fazla bos kaldı

Misafirim bilem vardı bugün sen düşün nasıl sevindiysem artık hep burdaydımHep çikolatanın işleri işte bugün fazla bos kaldı
Yine kabak benim başıma patladıBence de
Misafirim bilem vardı bugün sen düşün nasıl sevindiysem artık hep burdaydım
Bitti canim bugün 2odayida boyadim bitti şükürYat dinlen ablammmm
Bitmedi mi tadilat
Benim de oğlan akşam üstü yattı yatmaz artık geç saatlere kadarÇocuklar daha uyumadı
Sen kabak sevmiyorsunYine kabak benim başıma patladı
Oh güle güle kullan canımBitti canim bugün 2odayida boyadim bitti şükür
Enerjisi tavan yaptı 1 haftadır yiyor ya
Benimkide güldüy güldüy izliyorBenim de oğlan akşam üstü yattı yatmaz artık geç saatlere kadar
Bizimki de 5 te 40 dk kadar uyudu yoldaBenim de oğlan akşam üstü yattı yatmaz artık geç saatlere kadar
Maşallah usanman dileği ileMisafirim bilem vardı bugün sen düşün nasıl sevindiysem artık hep burdaydım
Neyse ki yarın okul varBenimkide güldüy güldüy izliyor
Kocam bey geldi onla ilgilendim sonra küsüyorEee hepiniz birden nereye kayboldunuz
Oh be şükürler olsun ben bile sevindim yani bayadir uğraşıyorsunuzBitti canim bugün 2odayida boyadim bitti şükür
Git çiko git uyuKocam bey geldi onla ilgilendim sonra küsüyorgitdi yatmaya bende geldim
Yo yo sadece 12 e kadar yiye bilirsin 12 den sonra pazartesi artıkArada ufak tefek şeyleri de demedim cerezdir kurutulmuş Trabzon hurmasıdir yaş Trabzon hurmasıdir kurabiyesidir aman yarabbim
Aynen inşallah
Tamamdır
Ben hala ne yesem diye bakiyom valla sabaha kadar uyumayip bişekwr mi yesem
He yaran burdan bile belli oluyoryav deme yav yaralı yerim
Uyumaz ki oGit çiko git uyu