Elif_Eylul
Daimi Üye
Sen bari yapma

Sen bari yapma
Enerjisi tavan yaptı 1 haftadır yiyor yaBence de
Ben gidiyorum kocamla film izlicez, film seçmem lazım netf…ten
Neyin üstüne sıksam bilemedim gluten şeysi var ya. Ben de kasıkladim gittiOha sadece krem şantimi yedin.
Sen bari yapma
İyi seyirler rahat rahat izle aklın hiç burda kalmasınBen gidiyorum kocamla film izlicez, film seçmem lazım netf…ten
Aa film önerisi konusu açta bizde izleyelimBen gidiyorum kocamla film izlicez, film seçmem lazım netf…ten
Sende mi kayfe iciyon
Arada ufak tefek şeyleri de demedim cerezdir kurutulmuş Trabzon hurmasıdir yaş Trabzon hurmasıdir kurabiyesidir aman yarabbimSen yazdın ben yutkundum noluyor yawwwww
Aynen inşallahÜzülme yarından itibaren toparlanıcaz çokzel olcak
TamamdırKızlar yarın ilk tartıları paylaşalım mı wc sonrası iç çamaşırınızla tartılar fotoğraflı olarak atılırsa sevinirim
Arzu gelsinde ona göre etiketlerim,eksik varsa söylesin
@fitmomm
@Bittercikilataa
@Damlalar
@Maya91
@Mavi Menekşe
@_cikiLeta
@ÇikolataGözlüm
@sulisim
@_DeryaSultan_
@wakeful
@serenajp
@HiraAyaz
@Cheesecake
Ben hala ne yesem diye bakiyom valla sabaha kadar uyumayip bişekwr mi yesemValla bende yutkundum
YesssSende mi kayfe iciyon
Yeme kız pişmanlık hissini hisset yemeeeeeArada ufak tefek şeyleri de demedim cerezdir kurutulmuş Trabzon hurmasıdir yaş Trabzon hurmasıdir kurabiyesidir aman yarabbim
Aynen inşallah
Tamamdır
Ben hala ne yesem diye bakiyom valla sabaha kadar uyumayip bişekwr mi yesem
Kız yeter gömmüşsunArada ufak tefek şeyleri de demedim cerezdir kurutulmuş Trabzon hurmasıdir yaş Trabzon hurmasıdir kurabiyesidir aman yarabbim
Aynen inşallah
Tamamdır
Ben hala ne yesem diye bakiyom valla sabaha kadar uyumayip bişekwr mi yesem
Gözlerin şaşı kalacakKızı WC götürdüm![]()
Afiyet olsun