Kız sana atmadım cikoya cene arıyorumKız anladım))
Yulardaki mesajı alıntılicaktı yalnış olmuşKız sana atmadım cikoya cene arıyorum
Ama kalpli işaret yapmıştım sanaKız anladım))
Yaz ben yazamıyom ha sahiden şuma bakyaYulardaki mesajı alıntılicaktı yalnış olmuş
Bende seni değil aslında bir üstü mesajı alıntı yaptım güya ama o mesaj olmuşKız sana atmadım cikoya cene arıyorum
Bitter olmussun adasınla fazla takıldın herhaldeYaz ben yazamıyom ha sahiden şuma bakya
Kafalar pırıl pırılBende seni değil aslında bir üstü mesajı alıntı yaptım güya ama o mesaj olmuş
Bitto yok sahiden nerde oBitter olmussun adasınla fazla takıldın herhalde
Kız ben de değişik şeyler oluyor sitede . Telefon mu kafayı yedi site mi bilmiyorum bişi kalpli göz seçiyorum beğen atıyor telefon emojileri görünmüyorAma kalpli işaret yapmıştım sana
Elektrik alıyorum hep eklentiler karıştı demek bundanKalbi elektrik çarpmış
Haftasonu bugun gelir birazdanBitto yok sahiden nerde o
Telefonun emojileri bende de yok canım hic birimiz de yoktur muhtemelen sitenin özelliğidirKız ben de değişik şeyler oluyor sitede . Telefon mu kafayı yedi site mi bilmiyorum bişi kalpli göz seçiyorum beğen atıyor telefon emojileri görünmüyor
Telefon emojilerinde sorun var evet düZelteceklerdir heraldeKız ben de değişik şeyler oluyor sitede . Telefon mu kafayı yedi site mi bilmiyorum bişi kalpli göz seçiyorum beğen atıyor telefon emojileri görünmüyor