Benim sadece bugün kaçtı yaValla herşeyden azar azardemek isterdim ama .... ipin ucu kaçtı bide 3 gündür ip mip yok ortada bulamıyom iyice zıvanadan çıktım

Benim sadece bugün kaçtı yaValla herşeyden azar azardemek isterdim ama .... ipin ucu kaçtı bide 3 gündür ip mip yok ortada bulamıyom iyice zıvanadan çıktım
Evet kac gündür yememistimBaklava mı yedin. Kaptanım
He bak onu hiç düşünmemiştim kormmaya başladım keşke az evvel söyleseydin neyse bi kazadır olduYarınki tartı görselimden![]()
Ama ben gerçekten gitmem lazım, duş alcam ve bulaşık makinesini boşaltıcamGitmeyek o zaman
Hadi neyse yarın başlıyorum zaten önemli değil yokmuş gibi davranıyoruz yemedik diyoruzEvet kac gündür yememistim
Merhaba
İyi birşey olsa hemen gelirmiGelmese ya ne nankör o da öf, hemen de gelinmez ki
He sen iyusin o zaman ben kaç gündür ooooo toparlancam birşey değil Benim sadece bugün kaçtı ya
De get o zaman ne duruyonAma ben gerçekten gitmem lazım, duş alcam ve bulaşık makinesini boşaltıcam
Düzelicez beeHe sen iyusin o zaman ben kaç gündür ooooo toparlancam birşey değil
Bu emoji ilk sayfadada çıktı sildim gene çıktıHe sen iyusin o zaman ben kaç gündür ooooo toparlancam birşey değil
Ne zaman aplaDüzelicez bee
ÜşeniyorumDe get o zaman ne duruyon
Yoga yapan kızı koymuştum ama çıkmadıBu emoji ilk sayfadada çıktı sildim gene çıktı
He gördüm. Hoş durmuyor kaldır diyesim gelmiştiBu emoji ilk sayfadada çıktı sildim gene çıktı
Bitli dolaşırsın o zamanÜşeniyorum
MerhabaMerhaba
Baska emoji koydum gene o çıktı sileyim bakayımHe gördüm. Hoş durmuyor kaldır diyesim gelmişti
Yaaaa benimde
Merak ettimBen kimse değilim buraya üyeyim