su tüketimin nasıldı?Yok valla dünkü menüye göre hatta bu haftaki menüye göre giden az galiba stresten
su tüketimin nasıldı?Yok valla dünkü menüye göre hatta bu haftaki menüye göre giden az galiba stresten
Bu hafta en azsu tüketimin nasıldı?
ben bu hafta en az 2 litre içtim hep arttırdım hele ki son günlerde hep 2.5 litre. Suyu arttır bence, hoca da demişti su tüketimi az olunca az gider ve kastan giderBu hafta en az
1,5 içtim canım
oyyy lokumlarr
Önceden içiyordum da şimdi zar zor iciyorum ya 3 bardaklık büyük bardagim var onunla sayıyorumben bu hafta en az 2 litre içtim hep arttırdım hele ki son günlerde hep 2.5 litre. Suyu arttır bence, hoca da demişti su tüketimi az olunca az gider ve kastan gider
bu hafta arttır, ben de evde 400 ml lik bardaklarla içiyorumÖnceden içiyordum da şimdi zar zor iciyorum ya 3 bardaklık büyük bardagim var onunla sayıyorum
Ama bak sıkılınca ve kafaya çok takınca olmuyor ben de öyle...bu hafta tartıyı çok taktımSen ben 1. Sırada
Kiz benimki 600 ml oluyorbu hafta arttır, ben de evde 400 ml lik bardaklarla içiyorumbi dene bu hafta
O zaman pazartesi güzel eksi gelirsin sen bu hafta spor yaptın ondandirAma bak sıkılınca ve kafaya çok takınca olmuyor ben de öyle...bu hafta tartıyı çok taktımüzülüyor insan emeğine de
Çayım hazır gönder gönder gönder
Bakalım tartı ne diyecek pazartesi ben yine dikkat edeceğim 3 günO zaman pazartesi güzel eksi gelirsin sen bu hafta spor yaptın ondandir
Ay ne güzel olurdu buradakiler ile kahvaltı kahveÇayım hazır gönder gönder gönder![]()
eline sağlık canım
bende istiyommmmmm bendeeeeeeee
Spordan da olmuş olabilirBakalım tartı ne diyecek pazartesi ben yine dikkat edeceğim 3 gün
aynen ya bende çok takınca daha bi değişik oluyorAma bak sıkılınca ve kafaya çok takınca olmuyor ben de öyle...bu hafta tartıyı çok taktımüzülüyor insan emeğine de
74,7 mis geçen cumaGeçen cuma kaçtım hatırlamıyorum desem
O zaman -300 gr @Elif_Eylul74,7 mis geçen cuma