Cheesecake
cok üzgünüz şu boş dünyaya ne çok anlam yükledik
Gitsin de size anlatacaklarım var neler olmuş neler nelerHadi tartı fotolarını atında ziyaretçi gitsin yormayın gari

Gitsin de size anlatacaklarım var neler olmuş neler nelerHadi tartı fotolarını atında ziyaretçi gitsin yormayın gari
Tamam öyle yapalım yazıktırHadi tartı fotolarını atında ziyaretçi gitsin yormayın gari
İnşallah ya..gelsin artık birazda 8 li rakamlarla foto yükleyeyimHaftaya 89 görürsün
OoooooGitsin de size anlatacaklarım var neler olmuş neler neler
Gelir gelir üstüne eklemiyoruz ya -100 gr bile kar bizeİnşallah ya..gelsin artık birazda 8 li rakamlarla foto yükleyeyim
Anaaaaammm bitto duymamış olaydım yaOooooonolmuşşşşş
Tebrik ediyorum gerçekten...kolay bir sürec değil aslında...çok güzel olacak bitinceBuraya başladığımdan 11 kg vermişim yavaş gidiyor ama gidiyor 10 kg si yağdan verilmiştir
Diyete başladığımdan itibaren -15 kg
NolmusGitsin de size anlatacaklarım var neler olmuş neler neler
Teşekkürler canımSana bravo helal olsun maşallah çok güzel eksin
Duyulmuş duyulmuşturAnaaaaammm bitto duymamış olaydım ya
Teşekkürler canım sende harikasınGünaydın
Geçen cuma 89.80
Bu Cuma 88.80
Giden 1 kg. @Cheesecake
Ekli dosyayı görüntüle 38659
Takımın nadide çiçekleri ne yaptınız ?
@Bittercikilataa
@Sekerpareeee
@sulisim
@_cikiLeta (harikasın)
@Hazalın yeni dünyası
@HiraAyaz
ben sufle yapıcamEee ödül ne yapıyorsunuz
Bn bezelyeli mi barbunyalı mı yapsam browniyi karar veremedim![]()
![]()
Kocam yollarda uyumayim diye aldıAfiyet olsun canım redbul kanatlandırır:arimaya:
Gecen Cuma 75.8
Bu cuma 76.1
+0.3 yemedigim hurmalar bugün beni tırmalarbir hafta daha devam edicem wc işi zor bir sürec malesef bu yüzden stres olduğu icinde tartiya yansiyor üzgünum @Cheesecake takımim adina özür diliyorum Ekli dosyayı görüntüle 38653