MisshayaLet
❤️❤️Spora başlangıç 17/7/24 kilo71,40❤️❤️
Akşam yaseminli aldım bende rabios çayı aldım o da vanilyaliYeşil çayı da yaseminli severim..o zaman öyle alayım...
Akşam yaseminli aldım bende rabios çayı aldım o da vanilyaliYeşil çayı da yaseminli severim..o zaman öyle alayım...
Cokguzel bence bende gidince alayimYeşil çayı da yaseminli severim..o zaman öyle alayım...
Onuda aldim oda güzelAkşam yaseminli aldım bende rabios çayı aldım o da vanilyali
Rabios muAkşam yaseminli aldım bende rabios çayı aldım o da vanilyali
Değiştirmek lazım sanırım sıkılıyor insan bi süre sonraCokguzel bence bende gidince alayim
Ben tabletten de denedim olmuyor ben başka birşey düşüncem onu@fitmomm liste isini bilgisayardan yaptim egerki yap dersen yapayim kopyala
Afiyet olsun canım ❤Menüm
Güne 1 kupa Nescafe ile başladım.
Sabah: 1.5 dilim ekmek, yumurta salatası
Öğlen: çeyrek tost, sütlü Türk kahvesi
Ara: 3 küçük hurma ile tahinli cevizli karışım
Akşam : 1 kupa Nescafe
Gün içinde de 2 adet fındık. 10 tane var yok leblebi attım ağzıma
Ki istersen yapayim atayimBen tabletten de denedim olmuyor ben başka birşey düşüncem onu
Tüh yaaaKıza küçük elsalı pasta yaptirdım,oğlana bugünden al dedim demez olaydım,yamultmuş pastayı elsa
Afiyet olsun canısııı@Elif_Eylul
Bismillah diyip menümü yazayım
10:00 2 yumurtadan salçalı yumurta ekmeğin ucu maydanoz 1 dilim peynir
Ara kahve 1 bitter çiko
Ara 1 portakal 2 yk pırasa
18:00 1 kepçe çorba 6 yk güveç (pattis ve patlıcan Ayfer’de kızardı) salata
Akşam Trabzon hurması tahin yicem inşallah
Afiyet olsun canım Rabb'im kabul etsin5.gun orucum .. buraya yazayım da takibi kolay olsun
Sahur
Bir haşlanmış yumurta
El kadar tırnaklı pide
Lor peyniri biber kırmızı biber sosu
İftar
4 kepçe çorba
(Doymadım evde yemek yok az yağlı ekmek peynir )
Su 2 litre
@Elif_Eylul @fitmomm
ÇurbaAkşamdan makarna var. Bana ıspanak yemeği eşime de böreği var. Başka bişey yapmalı mıyım sizcee
Eline sağlık gaptanım
Yee, Dengele Zayıfla Başlangıç Kilo Güncel Kilo Verilen Kilo Hedef Kilo@sulisim 59.6 59.6 55@_cikiLeta 67.1 67.1 60@_DeryaSultan_ 69.95 69.95 60@Maya91 53.5 53.5 50@wakeful 57.50 57.50 53@Bittercikilataa 89.8 89.8 80@Damlalar 92.7 92.7 85@ÇikolataGözlüm 59.30 59.30 50@serenajp 58.80 58.80 50@Azra_dogukan 68.4 68.4 60@Mavi Menekşe 72.58 72.58 65@HiraAyaz 75.3 75.3 65@Cheesecake 95.15 95.15 85@fitmomm 61.2 61.2 55@Seçilmiş @Sekerpareeee @Elif_Eylul 76.7 76.7 70
❤Tüh yaaa
Afiyet olsun canısııı
Afiyet olsun canım Rabb'im kabul etsin
Çurba
Eline sağlık gaptanım
Bende ilk defa aldım canım probiyotikli çayRabios muo ne ki
Afiyet olsun o zamanSabah 1 haşlanmış yumurta 1kahve
Akşam başarılı fit krep 1 küçük 1 greyfurt
Ekstra hafif oldu ama ben bunu hak ettim
Baklava ödül mü19aralik menü
Sabah
2dilim tamb.ekmegi,1dilim peynir,9zeytin,az salça
Ara kahve
Öglen
1kepçe yoğurt corbasi
Ara Nescafe 1dilim baklava
Aksam
3kasık taze fasulye,1dilim ekmek,2kasik pilav,1kepçe corba
Gördüm ama hiç alıp denemedimBeyaz çay yazdı doktor bu hafta kızlar deneyen var mı...yeşil çayla farkı var mı...deneme yanılma yönteminden gidiyoruz
Afiyet olsun canımYalnız birşey diycem efsane oldu fit krepaz miktar yulafı çekip un haline getirdim. 2yumurta ,süt tuz karıştırrrrrr tavaya fırçayla yağ sürdüm çok az ve tataaaaa