Yeee❤️Dengele‍❤️Zayıflaa❤️

OP
Elif_Eylul

Elif_Eylul

Daimi Üye
Tepki
164.842
Napmışlar ne hazırlamışlar ne diyolar :D dügün ne zaman konuştunuzmu nerde kaldınız detay geç
Börek çörek ıslak kek salata sarma dolma ahaha kadin pervane oldu birsey kaldirtmiyor ne mutlu oldular gittik diye insaAllah hep böyle gider iyi insanlar cok şükür
Düğün seneye zaten bu sene cocuklarda istemiyor gene temmuz agustos basi gibi olur heralde,kalmadik günü birlik gittik

bitter_im

Kılıç Arslan
Site Yazarı
Tepki
83.763
Börek çörek ıslak kek salata sarma dolma ahaha kadin pervane oldu birsey kaldirtmiyor ne mutlu oldular gittik diye insaAllah hep böyle gider iyi insanlar cok şükür
Düğün seneye zaten bu sene cocuklarda istemiyor gene temmuz agustos basi gibi olur heralde,kalmadik günü birlik gittik
Yakınmı kız öyle günü birliğe, hee dügün seneyemi insallah dügüne bebeelrde büyümüş olur bende gelirim haha sıcaklarda olcaksa abiyemi buzluga atayımda sen anladın haha soguk soguk serin serin giyeyim haha
Oh oh iyi iyi memnun bırakmışlar :interest: Tam gün tabağı hazırlamışlar haha
benimde hollandadan kuzen geldi bugün banada gelecek çaya kahveye mi belirsizde ona göre bende menü ayarlıyorum yarın birgün gelir heralde cünkü pazartesi galiba gidecekmiş

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
119.791
Ohh Ohh maşallah

Bitterçikilata

Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Tepki
119.791
Yakınmı kız öyle günü birliğe, hee dügün seneyemi insallah dügüne bebeelrde büyümüş olur bende gelirim haha sıcaklarda olcaksa abiyemi buzluga atayımda sen anladın haha soguk soguk serin serin giyeyim haha
Oh oh iyi iyi memnun bırakmışlar :interest: Tam gün tabağı hazırlamışlar haha
benimde hollandadan kuzen geldi bugün banada gelecek çaya kahveye mi belirsizde ona göre bende menü ayarlıyorum yarın birgün gelir heralde cünkü pazartesi galiba gidecekmiş
Hayırlı olsun okullu oldunuz güzel bir sene diliyorum

AystLL

Daimi Üye
Tepki
36.530
Bugün çok yoruldum mutfak dolaplarını camını sildim onun için yatış yapıyorum iyi geceler kızlar ❤️

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar