Hee gelecekler varIyi be ne olsun toplantıdan geldim simdi kahvaltı yapiyorum,arkadas gelcek kahveye a
Sen napiyosun
Hee gelecekler varIyi be ne olsun toplantıdan geldim simdi kahvaltı yapiyorum,arkadas gelcek kahveye a
Sen napiyosun
Şimdi oturdum ben bitmiyor bu işler
Sen npysnn
Ayyy evde iş mi bitiyor...akşam 2 ekmek yaptım...bı tahıllı ekmek bide ciabatta ekmeği bu ara ona taktik kahvaltı da ekmek arası çok iyi oluyor.bide bugün için lahana sardım öldüm bittim yattığımda uyumuşum hemenArkadaşa geldim eve gitcem birazdan sen napiyosun
Kolay gelsin canımAyyy evde iş mi bitiyor...akşam 2 ekmek yaptım...bı tahıllı ekmek bide ciabatta ekmeği bu ara ona taktik kahvaltı da ekmek arası çok iyi oluyor.bide bugün için lahana sardım öldüm bittim yattığımda uyumuşum hemen
Sağol canım sen nasılsın çocuklar nasılKolay gelsin canım
Ooo afiyet olsun canım kolay gelsinAyyy evde iş mi bitiyor...akşam 2 ekmek yaptım...bı tahıllı ekmek bide ciabatta ekmeği bu ara ona taktik kahvaltı da ekmek arası çok iyi oluyor.bide bugün için lahana sardım öldüm bittim yattığımda uyumuşum hemen
Bende dün buzluk stoğu hazırladım içgüveysinden halliceSağol canım sen nasılsın çocuklar nasıl
—> LinkOİyi iyi oğlan yaramazlık peşinde kız onun peşinden öğreniyor bişeylerSağol canım sen nasılsın çocuklar nasıl
Sağol canimOoo afiyet olsun canım kolay gelsin
Maşallah maşallah neler yaptın bakalimBende dün buzluk stoğu hazırladım içgüveysinden hallice—> LinkO
Oh önünde abi var kızın daha neler öğrenecek nelerİyi iyi oğlan yaramazlık peşinde kız onun peşinden öğreniyor bişeyler
Lahana sarması yedik sadece yanında salata yoğurtYemek naptınız
BeytiYemek naptınız
Geçmiş olsun canım
Ahh bu hastalik nebiçim birşeyse gecmiyor geçmicek
Sağolun kızlar dünden beri ateşle uğraşıyoruz bişey yemiyor okula göndermedimGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canımMigrenim tuttu başım kazan
Ayy valla ne boktan hastaliktirSağolun kızlar dünden beri ateşle uğraşıyoruz bişey yemiyor okula göndermedim
Geçmiş olsun canım
Ayy benimde tuttu dünden beri birde regliyimMigrenim tuttu başım kazan
Sağol canımSağolun kızlar dünden beri ateşle uğraşıyoruz bişey yemiyor okula göndermedim
Geçmiş olsun canım
İlk gün yoksun o zmn oruçtaAyy benimde tuttu dünden beri birde regliyim
Ayy sorma yokum vallaİlk gün yoksun o zmn oruçta
Bnmde 1 hafta var
Aynen yaAyy valla ne boktan hastaliktir
Geçmiş olsun ablaAyy benimde tuttu dünden beri birde regliyim
Sağol canım cemi cümlemizeAynen ya
Geçmiş olsun abla
Olsun sonuna kadar gidersin artıkAyy sorma yokum valla