Elif_Eylul
Daimi Üye
- #99.701
Öyle diyorlar gelenler sıcaktan klima açmışlar hepsi hastaKlimalar çarpmış, hep yatmışlar otelde yazık
Öyle diyorlar gelenler sıcaktan klima açmışlar hepsi hastaKlimalar çarpmış, hep yatmışlar otelde yazık
Senin kanki geldi miÖyle diyorlar gelenler sıcaktan klima açmışlar hepsi hasta
Rabbim kabul etsin canımGece oruca kalkin̈ca ben a
Geldi canim gecen haftaSenin kanki geldi mi
Amin insaAllahRabbim kabul etsin canım
Kavuştun heeeGeldi canim gecen hafta
Ailece psikolojisi bozuk bunlarınKavuştun heee
@_ÇikiLata nerdesinnnn bizi unuttun nerdesinnnnn
Kız tatil+KOCA sürekli evde olunca pek aktif olamadım@_ÇikiLata lannn nereye girdi o kocaaa popon yoksun
Noldu kiAilece psikolojisi bozuk bunların
Niye işten ayrılmış onu dedi miKız tatil+KOCA sürekli evde olunca pek aktif olamadımbu moddayım
Bunun için bn etiket etmiştim

Çolugu cocugu adami karısı iste sorunlu aileNoldu ki
Hayy kocana seninKız tatil+KOCA sürekli evde olunca pek aktif olamadımbu moddayım
Umrede mi olmuş anlamadım kiÇolugu cocugu adami karısı iste sorunlu aile
Yokyaaa zaten öyleydiler aUmrede mi olmuş anlamadım ki

Aman sendeYokyaaa zaten öyleydiler a

Yaaa kız hasta psikolojik konusuyorsun konuşuyorsun yok anlamiyor,duvara anlat anlar,umre ziyaretine gelenlerin yanında agliyor bağra bağra,ablasinin sevgilisi var onun yokmusAman sende
Tek derdin bu olsun yavrum bu nasıl bir dertYaaa kız hasta psikolojik konusuyorsun konuşuyorsun yok anlamiyor,duvara anlat anlar,umre ziyaretine gelenlerin yanında agliyor bağra bağra,ablasinin sevgilisi var onun yokmus
Anne degisik bana degisik nereye düstüm ben
Valla benim oglana demis bunaldim evden çıkmam lazim,ahmette demis araba bozuk aTek derdin bu olsun yavrum bu nasıl bir dert

Psikiyatri tedavisi lazımValla benim oglana demis bunaldim evden çıkmam lazim,ahmette demis araba bozuk a
Bıraktı tedaviyi canim istemiyor psikolog artı psikiyatriPsikiyatri tedavisi lazım
Annesinin üstüne düşmesi lazım