Iyileşsin artık hepsi suratsız aHastalar iyileşti mi... nasılsıniz bu gün

yaaaaa tühh hepsine geçmiş olsunBnm öksürük başladı
Oğlan ateşleniyor
Kızıda götürdük dün ona da başlandı ilaç hafif belirti vardı
Marabayınn
İyi canım iki gündür bir şey yemiyordu bugün başladı şükür@AystLL ömerhalis nasıl oldu
Bende bazen cebime koyuyorum ama montun fermuarı var kapatıyorum diğer cebe atıyorum telefonu falan da yenisi gelir en azından hemen iptal işlemi varÖyle olsa keşke giderken aldim,ama çantaya degilde cebime koymusum
Umreye giderken oraya sadaka niyetine para vereyim dedim garanti cebimden düştü
Aile boyu öyle olunca daha kötü oluyor hangi birine yetişcen inşaallah çabucak geçerBnm öksürük başladı
Oğlan ateşleniyor
Kızıda götürdük dün ona da başlandı ilaç hafif belirti vardı
Limit gerci 50bin falan zaten 50ye gelmisti aBende bazen cebime koyuyorum ama montun fermuarı var kapatıyorum diğer cebe atıyorum telefonu falan da yenisi gelir en azından hemen iptal işlemi var
kullanamazlardıÖyle valla oğlanı sabah yine seruma götürdükAile boyu öyle olunca daha kötü oluyor hangi birine yetişcen inşaallah çabucak geçer
Sağol canımyaaaaa tühh hepsine geçmiş olsun
Telefon kılıfı arkasına koysana cep riskli yaLimit gerci 50bin falan zaten 50ye gelmisti akullanamazlardı
Geçmiş olsun canikoİyi canım iki gündür bir şey yemiyordu bugün başladı şükür
Sağol canım dikkat et kendineÖyle valla oğlanı sabah yine seruma götürdük
Sizede çok geçmiş olsun
Sağol canım
Sağol canım beni hastalık geldi mi geziyor herkesi hasta etmeden gitmiyorGeçmiş olsun caniko
Vardır bunda bir hayır napalım benim de öyle oluyor fazla limit yükseltmiyorum ki harcamayımLimit gerci 50bin falan zaten 50ye gelmisti akullanamazlardı
Öyle bizde hepimiz oldukSağol canım beni hastalık geldi mi geziyor herkesi hasta etmeden gitmiyor