Bitterçikilata
Çikiletaaaaaaa……..Hayat ne garip…
Belli belliSana çekmişim zaten ben

Belli belliSana çekmişim zaten ben

Gelmesinler dükkan kapalıKahveye gelcek 2kisi banada
Evde var zaten kullanayım valla çok yorgun hissediyorumGeç saatte kahve çay tüketme
Birde magnezyum kullan yatağa git tesbih çek hoooppsabah oldu
Bende aynıyım Aralık ayından beri hiç boş durmuyorumEvde var zaten kullanayım valla çok yorgun hissediyorum
Sabahları gözüm açılmıyorBende aynıyım Aralık ayından beri hiç boş durmuyorum
Gözünü açman için yataktan kalkman lazim aSabahları gözüm açılmıyor

Al al birde kanına baktır o da çok yorgunluk yapıyorEvde var zaten kullanayım valla çok yorgun hissediyorum
Maşallah yoğğuunn bağğyannBende aynıyım Aralık ayından beri hiç boş durmuyorum
Ona gerek kalmadı annem mesaj atmış çıktım sana geliyorum diye merak etmeGözünü açman için yataktan kalkman lazim a
Bir bakayım eğer beni magnezyum da kurtarmazsa Kan vereyimAl al birde kanına baktır o da çok yorgunluk yapıyor
Anan kalsın bu gece uyumazsınOna gerek kalmadı annem mesaj atmış çıktım sana geliyorum diye merak etme

Bnce yarın git sağlık ocağına verBir bakayım eğer beni magnezyum da kurtarmazsa Kan vereyim
Her türlü uyumuyorum zatenAnan kalsın bu gece uyumazsın

Neden tartılmadı acaba
Yee,dengele,zayıfla başlangıc kilo cuma güncel kilo verilen kilo hedef kilo @Bitterçikilata 110.9 110.7 111.5 sabit 100 @AystLL 79.4 74.7 76.1 +2.5 70 @_ÇikiLata 77.2 75.7 74.8 -0.9 70 @Elif_Eylul 86.5 84.4 84.4 tartılmadı 80 @sulisim 59.4 59.0 59.9 +0.9 55
Canı istetemediNeden tartılmadı acaba

Sen miHer türlü uyumuyorum zaten

Evde yabancı cisim olduğu zamanSen mi
Kendi kendime olunca fosur fosur uyurumMaşAllah 3e kadar bende önceleri öyleydim de artık geç uyansam da erkenden uykum geliyor tabi yine 00,1 i buluyorKız akşam uykum gelmiyor ya da kaçıyor Napayım bu sefer 3 kadar oturuyorum sonra da sabah uyanmak zorlaşıyor
Hadiyaaa neyapcakmiş sende aOna gerek kalmadı annem mesaj atmış çıktım sana geliyorum diye merak etme