Elif_Eylul
Daimi Üye
- #98.081
Ayy valla gecmek bilmeyen hastalık hep cocuklarda gecmis olsun canimĞ
aman oğlanla uğraşıyorum öksürük başladı şimdide o öksürünce kızda uyanıyor yemekte yemiyor
Ayy valla gecmek bilmeyen hastalık hep cocuklarda gecmis olsun canimĞ
aman oğlanla uğraşıyorum öksürük başladı şimdide o öksürünce kızda uyanıyor yemekte yemiyor
Sagol canım ya darlanıyorum eşimde işte bugünAyy valla gecmek bilmeyen hastalık hep cocuklarda gecmis olsun canim
E zaten orda yarı yıl kış normal değil mi?Belçikaya hollandaya kar yapmış paylaşıp duruyi bizimkiler
Geçmiş olsunĞ
Ooo kışında zor oluyorElektrik gitti simdi geldi
Buralar sesiz
Yok onlar öyle kar görmüyor kuru ayaz soguk yağmur oluyor kaç senedirE zaten orda yarı yıl kış normal değil mi?
Iyi akşamlar canımİyi akşamlar abimler vardı çaya geldiler umreye gitcekler onlarda
Bizde öyleydik kafam şişti bnimde oglu 1,5 yasında daha oyy ne fena hiç durmuyor yerindeIyi akşamlar canım
Bizde misafirlikteydik yemekte ama kafam şişti ağlamalar oyunda mızıkçılıklar anlasamadilar
Allah kabul etsin simdiden canim
Afiyet olsunIyi akşamlar canım
Bizde misafirlikteydik yemekte ama kafam şişti ağlamalar oyunda mızıkçılıklar anlasamadilar
Allah kabul etsin simdiden canim
Para veriyorlar galiba Bnde çok bilmiyorumAfiyet olsun
Sagol cağnım ayy umreye gidene hediye ne alınıyor kızbiliyormusunuz
Bizim burda eskiden kumaş havlu kirılcak aliyorlardı,artık kabul etmiyorlar istemiyorlar,kesme seker cay götürüyoruz bizAfiyet olsun
Sagol cağnım ayy umreye gidene hediye ne alınıyor kızbiliyormusunuz
Askeremi gidiyor kız para veriliyor aPara veriyorlar galiba Bnde çok bilmiyorum
gerci herkesin herseyi farklıdırHurma zemzem alıyorlar ya o yüzden demişlerdiAskeremi gidiyor kız para veriliyor agerci herkesin herseyi farklıdır
Hasta ziyareti mi çay şekerBizim burda eskiden kumaş havlu kirılcak aliyorlardı,artık kabul etmiyorlar istemiyorlar,kesme seker cay götürüyoruz biz

Zaten hurmayı burdan aliyor ordan nadir getiriyorlarHurma zemzem alıyorlar ya o yüzden demişlerdi
Ziyarete giderkende, giden hediyelik veriyor

Iste bak yazdim üstte kalcak yorum aHasta ziyareti mi çay şeker

Bizim burda hastaya makarna götürürler aHasta ziyareti mi çay şeker