Elif_Eylul
Daimi Üye
- #96.761
Ayse güzel yapar hepsi aynı çagar onu aEvettt gel sende ye şekilleri büyük küçük yamuk oluyor ama olsun

Ayse güzel yapar hepsi aynı çagar onu aEvettt gel sende ye şekilleri büyük küçük yamuk oluyor ama olsun

Bn hepi topu yazın başladım yapmaya gelsin hamur hazır @AystLLAyse güzel yapar hepsi aynı çagar onu a

Ben hep beyaz gördüm hamuru neden kirmizi diceklerkiŞimdi içli köfte harcı kırmızı olur diyenler sussun (z.y.r.t.ç.)salça koydum bilerek böyle pembe yaptım kızaracak zaten
Makinada nasıl yapıyorsun bı tarif verseneÇocukları Okula
Duşa girdim çamaşır makinesini boşalt kurutmayı doldur
Ortalık toparla
Çamaşır katlıcam
Hamur makinesi içli köfte harcı yoğuruyor
Akşama çocuklara yapcam kayfe içiyorum sen nasılsın
Kalktım çoktan makineye bulaşıkları dizdim açtım şu portakalın son rötüşlerını yaptım taç yaptımOrdasınız biliyorum
Bazıları kırmızı yapıyor bizde az salça koyuyoruzBen hep beyaz gördüm hamuru neden kirmizi diceklerki
Ne koydun canım harcına bende nefis yemek tariflerindenBn hepi topu yazın başladım yapmaya gelsin hamur hazır @AystLL Ekli dosyayı görüntüle 50589
Bnde ordan yaptım tarif bu artık alıştım kafama göre miktar ayarlıyorumNe koydun canım harcına bende nefis yemek tariflerindenbakıp yapmıştım bir daha hep aynı yaptım birazda salçaya bağlı galiba benimki hafif turunç olur

Kavrulmuş kıyma olunca yapması kolay oluyorNe koydun canım harcına bende nefis yemek tariflerindenbakıp yapmıştım bir daha hep aynı yaptım birazda salçaya bağlı galiba benimki hafif turunç olur
Makina uzun uzun yoğuruyor iyi oluyorMakinada nasıl yapıyorsun bı tarif versene
ay cok güzel duruyor eline sağlıkkMinikler kızçeme 1 tepside buzluğa attım Ekli dosyayı görüntüle 50590
Sağol canım gel beraber olsunay cok güzel duruyor eline sağlıkk
Tabi maya gelir dimeSağol canım gel beraber olsun
Sende çık gelTabi maya gelir dime
İki elit, bir zengo takılırızTabi maya gelir dime
Zengoİki elit, bir zengo takılırız( zengo sen)
Evet canım bende bunu yapıyorum güzel oluyor amaBnde ordan yaptım tarif bu artık alıştım kafama göre miktar ayarlıyorum
Annem haşlanmış patatesde koyardı bulgurlu harca
Bizim memlekette kıymada konuluyor dışının içine
Bn en sade bunu yapıyorum
@sulisim
Ekli dosyayı görüntüle 50591