Elif_Eylul
Daimi Üye
- #96.161
Gunaydin canımGünaydın, kız çok huysuz üst dişlerden galiba iki gündür kucaktan inmiyor ağlıyor sürekli
Allah kolaylık versin
Gunaydin canımGünaydın, kız çok huysuz üst dişlerden galiba iki gündür kucaktan inmiyor ağlıyor sürekli
Amin canım sagol sen naptın dişçiye gidememişsinGunaydin canım
Allah kolaylık versin
Ay bari merkeze kadar bıraksaydı ya ordan sen giderdinAyy valla sorma yola tam çıktık 10.20gece randevu
Pat telefon arabayi almaya geliyorlar inmisler terminaldeymis adamlar beni köyün köşesinde birakti kaldim köyde
Kim kocasımı bırakmış köydeAy bari merkeze kadar bıraksaydı ya ordan sen giderdin
Evet okumadın mı kızKim kocasımı bırakmış köyde
Okudumda anlamadım kocam diye bir yazı geçmiyorEvet okumadın mı kız

Başka kim bırakacak arabayı satıyor demişti geçen ordanOkudumda anlamadım kocam diye bir yazı geçmiyor
Aramızda para topliyalımda şuna avukat tutup kocasından boşatalımAyy valla sorma yola tam çıktık 10.20gece randevu
Pat telefon arabayi almaya geliyorlar inmisler terminaldeymis adamlar beni köyün köşesinde birakti kaldim köyde

Kardeşidir belki koca böyle yapmazBaşka kim bırakacak arabayı satıyor demişti geçen ordan
Köyde kardeşi yok kiKardeşidir belki koca böyle yapmaz
Bn aile içine karışmamAramızda para topliyalımda şuna avukat tutup kocasından boşatalım

Yok kaldi simdi devlet 15gün vermicek randevuAmin canım sagol sen naptın dişçiye gidememişsin
Merkezede biraksa yetisemezdim hastane cok uzak 2 araba degistircem 1saat alirdiAy bari merkeze kadar bıraksaydı ya ordan sen giderdin
Hiçte gitsen girerdin belkiYok kaldi simdi devlet 15gün vermicek randevu
Merkezede biraksa yetisemezdim hastane cok uzak 2 araba degistircem 1saat alirdi
Arabayla diye yarim saat önce cikcaktik
İptal etseydin keske, ya normalde alıyorlar ama randevu geçse bileYok kaldi simdi devlet 15gün vermicek randevu
Merkezede biraksa yetisemezdim hastane cok uzak 2 araba degistircem 1saat alirdi
Kötü olmuş yaaYok kaldi simdi devlet 15gün vermicek randevu
Hiçte gitsen girerdin belki
Hemen iptal etseydin
Acili varsa gece git dicem
1gün önce iptal ediliyor malesef gün icinde iptal yokİptal etseydin keske, ya normalde alıyorlar ama randevu geçse bile
Hayırlısı olsun ne yapcan nasipten ötesi yok1gün önce iptal ediliyor malesef gün icinde iptal yok
Alcam özelden randevu görsünHayırlısı olsun ne yapcan nasipten ötesi yok
Alcam özelden randevu görsün
gız yapma etme dur o paraya kızın ceyize bişey alırsın